**KLAAR**                          Internationale               vliegviswedstrij

Internationale vliegviswedstrijd Lough Derg

Woensdag 24 september 2003 was het weer de jaarlijkse dag voor het internationaal vliegvissen op snoek. Dit is gewoontegetrouw de rustdag voor de deelnemers aan de Pike Challenge die er donderdag weer tegenaan moeten.

                       


Deze vliegwedstrijd werd gehouden op Lough Derg Inschrijving en start was bij het mooie hotel “Kincora"in Killaloe. Zestig deelnemers voeren om 12.00 uur uit onder begeleiding van de reddingboot, om hun geluk te gaan beproeven.

                       


“Vertrek naar de visgronden onder toezicht van de reddingsboot”

Tijdens het varen naar de verschillende stekken sloeg het weer volkomen om en werd het guur met meer wind en wat regen. Om 17.30 was de wedstrijd ten einde en bleek Mark Ryan uit Ierland winnaar met 2 snoeken die samen 20 pond wogen. De tweede plaats en derde plaats waren eveneens voor Ierse sportvissers weggelegd en wel Ger Bond met een totaal van 14 pond en tenslotte onze Ierse vriend Jummy Kelly met een snoekje van 2 pond.

                       


“ Winnaar Mark Ryan met een van de snoeken”

Tijdens de altijd weer gezellige bijeenkomst met live music werden de nodige prijzen uitgereikt door de sponsoren waaronder Masterline (hoofdsponsor), Lowrance-Eagle, Crtland, TJ’s Angling Center en Hotel Kincora.




 


ANDEREN LAZEN OOK