**KLAAR**                Hengelsport Arnhem

Hengelsport Arnhem

Sinds tientallen jaren is in de Broerenstraat in Arnhem al een gespecialiseerde hengelsportzaak te vinden.

In het verleden onder de naam Hes van Zweden, destijds alom bekend vanwege de jacht- en vliegvisserij artikelen. Tegenwoordig is Peter Wuijster de trotse eigenaar van deze winkel en wel onder de naam “Hengelsport Arnhem”.

                       

Hengelsport Arnhem; klein maar fijn!

Peter zit nu al weer 9 jaar op deze stek en heeft zijn naam vooral gevestigd op het gebied van de vliegvisserij. Dat komt niet zomaar uit de lucht vallen. Peter is zelf een enorm fanatieke vliegvisser. Of het nu ruisvoorn, snoek of dikke tonijnen betreft, voor Peter kan het niet gek genoeg zijn. Peter is dan ook in Amerika, Mexico, Schotland en vele andere landen geweest om de vliegenhengel op de lokale vissoorten los te laten.

Het is echter niet alleen de vliegvisserij waarvoor de sportvisser terecht kan bij Hengelsport Arnhem. Roofvissen laat Peter’s hengelsport hart ook niet koud. Een uitgebreid aanbod van kunstaas kan je hier dan ook vinden evenals ander hengelsportmateriaal. En altijd met een goed advies en maximale service voor de klant.

                       


Altijd een goed advies…

Specialisme
Naast het vliegvissen is hengelsport Arnhem intussen ook beroemd geworden door de hengelbouw. Peter’s motto is altijd: Perfect is nog niet perfect genoeg! Pietje precies dus. Elke wikkeling precies neergelegd. Zijn hengels zijn kleine kunstwerkjes. Iedereen kan met zijn of haar wensen terecht bij Peter en een hengel naar eigen smaak en inzicht laten bouwen. Het resultaat is hetgeen waar menig visser van droomt.

Opleiding
“Belangrijk is dat we niet alleen maar een hoop spannende verhalen vertellen over dikke vissen, maar dat we de aankomende vliegvissers vooral plezier laten krijgen in zijn of haar sport’, zegt Peter. “Dat betekent een gedegen werpcursus met goede begeleiding!’ Volgens Peter zijn er heel wat mensen die zich een set aanschaffen, zonder enige uitleg, “Een zeer slechte zaak!” aldus Peter. “Veel mensen zullen hierdoor afhaken, want zelf leren werpen kost best veel moeite”.

Daarom organiseert Peter dan ook gedurende de zomer een werpcursus. Beginnende, maar ook zeker gevorderden vliegvissers kunnen hier geheel gratis aan mee doen. Vaak zijn er meerdere instructeurs die helpen met het begeleiden van de aankomende vliegvissers.

Bezoek
Wanneer je bij Hengelsport Arnhem langsgaat is het de moeite waard om wat meer tijd te nemen voor een uitgebreid bezoek. Er zijn bijna altijd andere vliegvissers die veel, maar ook interessante zaken te vertellen hebben. Verder heb je echt de tijd nodig om het hele assortiment goed te bekijken. De koffie staat dan ook altijd klaar. Vooral de donderdagavond is het altijd een komen en gaan van vliegvissers.

                       


Een bezoek is altijd de moeite waard…

Een bezoek is altijd de moeite waard. Al is het alleen maar om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen. Adres: Broerenstraat 18, (aan het Eusebiusplein) in Arnhem. Hengelsport Arnhem is ook op het internet te vinden: www.hengelsportarnhem.nl
Voor meer informatie kunt U altijd bellen:026 3 515 615.


 

ANDEREN LAZEN OOK