**KLAAR** Fishing innovations Fastfood voor Roofvis

Fishing innovations Fastfood voor Roofvis

Fishing innovations is een nieuw speciaal voor ondiepe wateren ontwikkeld kunstaas. Deze met de hand gemaakte producten bestaan uit een serie spinners die in verzwaring variëren van onverzwaard tot +/- 3 gram verzwaard.

De spinners zijn voorzien van gecoate veertjes die de actie bevorderen en door de agressieve roofvis op prijs gesteld worden. Deze spinners zijn uitgerust met een Gamakatsu treble 13 dreg. De eind takeling van deze spinners is beschermd door een epoxy kop om beschadiging te voorkomen.

                       


Alle kleur variaties zijn leverbaar met zowel een messing als een nikkel spinnerblad. Verder zijn deze spinners uitgerust met een rvs splitring.

De streamers van fishing innovations zijn gebonden op een streamer haak maat 7 en 9 en er zijn 2 modellen verkrijgbaar namelijk de irritator. Deze is vervaardigd van konijnen bont wat de eigenschap heeft om water op te nemen , waardoor deze streamer om haak 7 een werpgewicht van +/- 15 gram en op haag 9 een werpgewicht van +/- 20 gram krijgt. Er kunnen dus gemakkelijk werp afstanden worden gehaald van 25 a 30 meter. Als de streamer het water raakt verliest hij de natuurlijke verzwaring (suspending) en is dan door zijn bijna gewichtloosheid super traag binnen te vissen.

                       


Ook de streamers zijn afgewerkt met een epoxy kopje over de eindtakelingen zodat u na meerdere aanbeten van een snoek nog gewoon mee door kan vissen. Helaas is de streamer nog niet bestand tegen fietsen en winkelwagentjes maar ook daar word aan gewerkt.

Onze 2e streamer “de star” is een combinatie van de goede eigenschappen van onze spinner en de irritator de is namelijk vervaardigd uit dezelfde gecoate veertjes als de spinner maar heeft een kop van konijnen bont . Ook deze kop is weer voorzien van een epoxy kopje. Tevens is er krystalflash en bucktail in deze streamer verwerkt waardoor hij een hele specifieke actie heeft en geen snoek hem kan weerstaan.

                       


“Al de producten van Fishing Innovations worden uitvoerig getest op hun vangkracht, zoals deze prachtige zomersnoek bewijst”

Al deze producten zijn uitvoerig getest en hebben in alle omstandigheden hun vangkracht bewezen. Deze producten zijn binnenkort verkrijgbaar bij de betere hengelsportwinkeliers.

Voor meer info kijk op www.fishinginnovations.nl.



 

ANDEREN LAZEN OOK