**KLAAR**                \“Explore                   the Pacific\”, 14 dagen Big-Gam

“Explore the Pacific”, 14 dagen Big-Game


Heeft u er ook wel eens van gedroomd om, al vissend, met de boot langs de Pacifische kust van Mexico te varen. Van haven naar haven, onderweg genietend van de vele vismogelijkheden. In verschillende havens de Mexicaanse cultuur opsnuivend. Of gedurende de nacht in open water door te vissen op de jagers van de diepzee.

Biggame Visvakanties maakt uw droom waar,
Het is vanaf nu mogelijk om met de “El Soltar”, een 35’ Cabo Yacht vanuit Ixtapa Zihuatanejo te vertrekken om al vissend onder andere de volgende havens aan te doen: Lázaro Cárdenas, Manzanillo, Barra de Navidad, Puerto Vallarta, Mazatlán en Cabo San Lucas.

                       



14 dagen
De trip zal 14 dagen duren. U vaart hierbij 1.700 miles (2.735 km) heen en terug naar Cabo San Lucas. De boot waarop u verblijft heeft alle Big Game en Light Tackle materiaal aan boord (o.a. Penn International en Seeker) verder is er airco, een keuken inclusief magnetron en een koelkast. Er zijn 4 slaapplaatsen. Er wordt per dag 12 uur gevaren/gevist. Het is mogelijk, als het weer het toelaat om op open zee te overnachten. Hierbij kunt u ook gedurende de nacht vissen op bijvoorbeeld zwaardvis en haai.

Er wordt gevist op
onder andere Blauwe, Zwarte en Gestreepte Marlijn, Zeilvis, Zwaardvis, Tonijn, Haaien, Dorados, Wahoo, Snapper, Grouper, California Yellowtail en Roosterfish.

                       



Deze reis kost € 4.975, - per persoon berekend op 4 personen aan boord.*
Dit is inclusief de vliegreis Amsterdam, Ixtapa Zihuatanejo, Amsterdam, 2 overnachtingen (bij aankomst en de dag voor de terugvlucht) in het 5 sterren hotel Riviera Beach, op basis van logies en ontbijt, 14 dagen verblijf op de El Soltar met 12 uur per dag vissen en/of varen (alle vergunningen en taxes zijn voldaan). Het is exclusief eten en drinken aan boord van de El Soltar. Proviand voor de trip wordt op de dag van vertrek en gedurende de reis ingeslagen naar eigen smaak en verbruik.Voor meer info: mail naar info@biggame.nl of bel 06- 520 44 334



 

ANDEREN LAZEN OOK