**KLAAR**                          Doe               mee en wordt Nederlands Kam

Doe mee en wordt Nederlands Kampioen Forelvissen!

Op zaterdag 20 september a.s. wordt in de forelvijvers van de Berenkuil in Putten een grandioos spektakel georganiseerd door Pure Fishing-Berkley (Dé makers van het wereldberoemde Powerbait!)
U kunt Nederlands Kampioen worden bij de jeugd tot 15 jaar of de senioren. Berkley stelt hun topaas voor de forel gratis ter beschikking en daaruit mag u een keuze maken. U kunt aas uitkiezen voor de ochtend en middagsessie! Mooier kan niet want iedereen heeft de keuze uit hetzelfde aas…..én er mag allen met dit aas gevist worden. Gelijke kansen voor iedereen…

                       


Op deze prachtige locatie in Putten wordt het Nederlands Kampioenschap forelvissen gehouden

Meedoen!
Is heel eenvoudig. U kunt zich telefonisch aanmelden bij de wedstrijdleider Jan van de Bovenkamp tel: 06-53959740. Na aanmelding krijgt u de uitnodiging plus rekeningnummer van de SNS bank waarmee u kunt inschrijven tegen een bedrag van respectievelijk 12 of 22,50 Euro inclusief aas! Er zijn veel prijzen te winnen zoals prachtige bokalen en hengelsportmateriaal. Een uitgebreid verslag van deze happening én huldiging van de nieuwe kampioenen kunt u vinden op Total Fishing!

                       

 

 

 


 

 


ANDEREN LAZEN OOK