**KLAAR** Dietmar en Carmen wereldkampioen roofvis! wedstrijdkalender

Dietmar en Carmen wereldkampioen roofvis! wedstrijdkalender

Afgelopen weekend 15 en 16 juni werd het WK Roofvis gehouden in het meer van Carcans-Houtins in Frankrijk. Voor de Nederlandse en Belgische teams werd het een daverend succes want zij wisten de vier eerste prijzen voor de neus van de concurrentie weg te kapen. Ook John Ezendam van Lowrance was uitermate trots op het behaalde resultaat want als hoofdsponsor pakten zijn teams maar liefst de eerste drie plaatsen in dit wereldkampioenschap.

Er werd 2 dagen gevist op het 7000 ha. grote meer dat in 3 vakken was verdeeld waarbij ieder team een keer in elk vak moest vissen. Het werd een spannende strijd tussen het team van van de Velde-Caeneghem, Vendrik-Kolman en Dietmar Isaiasch met zijn vrouw Carmen.
Dit laatste team wist uiteindelijk de meeste centimeters vis boven water te krijgen dankzij een totaal van 14 snoekbaarzen en 3 snoeken. Dietmar ving de grootste snoekbaars van het toernooi (83 cm) terwijl Carmen de grootste snoek pakte van 112 cm.

                       


De wereldkampioenen Dietmar en Carmen Isaiasch met in het midden Jan Kees Vendrik die met zijn vismaat Jan Kolman knap derde werd met 18 snoekbaarzen en 1 snoek

Het koppel van de Velde-Caeneghem ving 18 snoekbaarzen (grootste 71 cm) en 1 snoek (88cm) terwijl het team Vendrik-Kolman eveneens 18 snoekbaarzen ving en een snoek van 94 cm. Deze drie teams zaten erg dicht bij elkaar maar de hoofdprijs was uiteindelijk voor Dietmar en Carmen.

Een enthousiaste Dietmar vertelde dat het een zeer spannende strijd was geweest en dat zij alle vissen verticaal en diagonaal met shads hadden gevangen. Er was ongelofelijk veel belangstelling geweest van de televisie en bladen. Een uitgebreid verslag van het hele gebeuren kunt u lezen in het volgende nummer van De Roofvis. Van harte gefeliciteerd namens Total Fishing!

Uitslag eerste vier (alle gegevens zijn officieus)

1e Team Lowrance-Ultimate:

2e Team Lowrance-Ultimate:


3e Team Lowrance-Lund
Alaskan:

4e Team Nieuwe Meerdijk: Dietmar en Carmen Isaiasch

Wim van de Velde-Geert van
Caeneghem

Jan Kees Vendrik en Jan Bart Kolman


Geert Trompetter en Jacques Farona




 


ANDEREN LAZEN OOK