**KLAAR**              Bert               Aufderhaar wint 2e wedstrijd kanaal door Voo

Bert Aufderhaar wint 2e wedstrijd kanaal door Voorne

De tweede wedstrijd om de topcompetitie kende een spannend verloop en werd onder schitterende weersomstandigheden gewonnen door Bert Aufderhaar met maar liefst 19.230 gram! Spro de dagsponsor van deze wedstrijd kreeg daarmee haar gehoopte winnaar

 

Afgelopen jaar werd voor het eerst de nationale topcompetitie gevist. De topcompetitie wordt georganiseerd door de NVVS en heeft o.a. als doel: promotie van het (klassieke) wedstrijdvissen en dient tevens als selectiemiddel voor de samenstelling van de teams die Nederland vertegenwoordigen in de internationale wedstrijden.

Behalve op de site van de NVVS zelf (www.nvvs.org) waar u veel info over deze competitie kunt vinden, is er een initiatief opgestart van Weblooks in samenwerking met Totalfishing.nl en Wedstrijdvissen.nl om deze wedstrijden te promoten en de deelnemers die aandacht te geven die zij verdienen.

Via www.topcompetitie.nl wordt de promotionele ondersteuning van dit prima initiatief van de NVVS verzorgd en geeft de lezers tevens een goede indruk en achtergrondinformatie over het doen en laten van onze nationale toppers. Uiteraard vindt u op deze site verslagen, foto´s en nog veel meer nieuws van, voor en door de vissers. Veel plezier met deze ondersteunende site!

 

 


                       


ANDEREN LAZEN OOK