Karperavond Zuidwest Nederland

Sportvisserij Zuidwest Nederland  

Karperavond Zuidwest Nederland 

Op 19 november organiseert de Karperwerkgroep van Sportvisserij Zuidwest Nederland een karperavond die mag je zeker niet missen! Een avond die in het teken staat van gezelligheid, informatie uitwisselen en natuurlijk de ideale gelegenheid om de tientallen vrijwilligers van het mega SKP Benedenrivieren te bedanken.

Tijdens deze avond zal ‘karpercrack’ Martin Post een kijkje geven in zijn aanpak en avonturen en aansluitend wordt een mega tombola gehouden die mogelijk gemaakt wordt door tal van leveranciers en merken die de Karperavond van Sportvisserij Zuidwest Nederland een warm hart toedragen. Er zijn leuke prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs, een Raptorboat 3.30 meter t.w.v. van 995,-!

Zaterdag 19 november om 19:30 uur openen de deuren zich van Partycentrum De Mayboom, Kerkstraat 10 te Made. De avond begint om 20:30 uur en is (gratis) toegankelijk voor alle karpervissers.

Eerder op deze dag zet de Karperwerkgroep spiegelkarpers uit op drie plaatsen in het Benedenrivierengebied. Ook zijn er twee onderhoudsuitzettingen in de Kraaijenbergse Plas en de Lithse Ham. In totaal gaat het om ruim 1750 kilo karper.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Karperuitzet in Groningen en Drenthe
Marc Borst -
image description
Onderzoek visstand Volkerak-Zoommeer
Marc Borst -