HSV Ons Stekkie Zeewolde is eerste echt groene club!

HSV Ons Stekkie Zeewolde is eerste echt groene club! 

Door Jan van de Bovenkamp

Op het dak van clubhuis Ons Stekkie aan de Baardmeesweg zijn onlangs op zaterdag 12 september zonnepanelen geplaatst. De club is nu optimaal groen! Groen denken is leuk maar groen doen is super belangrijk! Zeker voor sportvissers die ook natuur-belevers zijn.

Bestuur en leden staan ervoor dat een club die de belangen van de sport en de natuur waarin die hobby zijn plek vind optimaal moet worden beschermd. De toekomst van onze sport hangt er nou mee samen, mooie visplekken moeten ook in de toekomst mooie visplekken blijven!

De HSV is er trots op dit steentje bij te kunnen dragen met een lokale energieleverancier en zonne-energie specialist.

De firma Leon heeft de HSV een mooi aanbod gedaan waarbij de clubleden die ook een keuze maken voor afname van groene stroom of zelfs de stap maken naar zonne-energie de club een klein beetje sponsoren.

Wil je weten hoe dat werkt kijk dan op de website van Ons Stekkie.

Volgens het bestuur in Zeewolde zijn er veel kansen voor andere verenigingen in het land om ook zo'n stap te maken, clubhuizen lenen zich hier prima voor! Maar ook de diverse federatiekantoren in het land en wellicht ons hengelsporthoofdkantoor in Bilthoven bieden prima mogelijkheden. Wellicht zetten we in Zeewolde weer een mooie trend!
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -