Hét Visblad online januari

Persbericht Sportvisserij Nederland

Hét Visblad online januari

We zijn er deze maand lekker vroeg bij met het nieuwe Visblad. Zo heb je in ieder geval alvast wat leesvoer om de vorstperiode en kerstdagen goed door te komen. In deze nieuwe editie van Hét Visblad online presenteren we je weer twee nieuwe filmpjes.

Voor de rubriek Vraag het aan Ed gingen we naar de Noordpier bij Wijk aan Zee om Visbladlezer Vincent de fijne kneepjes van het ver werpen bij te brengen. Daarnaast doken we samen met Eric van Otterloo de haven van Harderwijk in om zijn tips en trucs voor het winterse havenvissen uit de doeken te doen. Kortom: twee zeer informatieve, leerzame en leuke sportvisvideo’s. Klik op de onderstaande links om de filmpjes te bekijken.

Vraag het aan Ed - Verder werpen

Witvisreportage - Winters Havenvissen

Verder heeft Hét Visblad je deze maand natuurlijk weer veel meer te bieden. Zo laat Bas van Nuland zien hoe je met dood aas simpel snoek kunt vangen, showt Hans Moolenaar zijn op het karpervissen gebaseerde jaarplanning, geeft ‘cold’ Kees Westdorp strandtips voor de schar en wijting en bespreekt Hugo Hooft drie recentelijk verschenen vleigvisboeken van eigen bodem.

Tel daarbij vaste rubrieken als Zo zit dat, Visnieuws, Waterkennis met Kraal, Spraakwater, de Vuurdoop, Hotspots uit de VISpas en de Visfotostrip op en je komt weer tot een fraai geheel van interessante, informatieve en leuke artikelen.

Abonnement
Heb je nog geen abonnement op Hét Visblad? Dan mis je dus echt heel veel. Gelukkig is dit probleem echter bijzonder gemakkelijk op te lossen. Voor nog geen euro per maand ontvang je twaalf keer per jaar Hét Visblad in je brievenbus. Klik hier voor een abonnement!