Hengelsportzaak De Snoekbaars

Hengelsportzaak De Snoekbaars in Almere opent prachtig filiaal

Dinsdag 1 november opende De Snoekbaars in Almere officieel het nieuwe filiaal aan de Markerkant 12-02. Veel mensen, waaronder vertegenwoordigers van praktisch alle merken die operationeel zijn op de Nederlandse hengelsportmarkt, kwamen Chris met zijn fantastische nieuwe zaak gelukwensen.

Wat daar in korte tijd is gerealiseerd is echt indrukwekkend en de ongeveer 10 meter brede en 40 meter lange hengelsportzaak puilt werkelijk uit van het allermooiste en beste hengelsportmateriaal. Chris is natuurlijk een meester in het efficient benutten van een kleine ruimte, want iedereen was altijd stomverbaasd wat hij in de vorige (kleine) hengelsportzaak aan materiaal tevoorschijn wist te toveren.

Ook deze zaak is heel apart ingericht. Het geeft je het gevoel in een luilekkerland op hengelsportgebied terecht gekomen te zijn waarbij alles toch erg overzichtelijk staat opgesteld. Zelfs boten en electromotoren kunt u er vinden en daarbij krijg je gratis ook nog eens een goed advies. Chris kent altijd de laatste ontwikkelingen binnen de sportvisserij omdat hij graag en goed met zijn klanten communiceert.

Een andere positieve push voor de ontwikkeling naar een zaak met dit assortiment is zeker zijn alom geroemde service. Chris staat er om bekend dat hij helpt waar hij kan en laat je nooit in de steek. Kortom een echte aanrader om eens op de Markerkant langs te gaan waar voldoende eigen parkeerruimte aanwezig is. Namens Total Fishing wensen we Chris en zijn gezin veel succes op het nieuwe adres!

                       


“Chris met charmante vrouw en dochter zijn klaar voor de toekomst.”

 

 


 

ANDEREN LAZEN OOK