Hengelsportbeurs Utrecht op schema

Hengelsportbeurs Utrecht op schema

De populaire hengelsportbeurs ‘driedaagse’ van Utrecht, officieel de Hengelsport- en Visbotenbeurs Utrecht, zal dit najaar plaatsvinden op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 november 2009.


Volgens organisator Dirk Drent, die afgelopen jaar liefst 120 standhouders noteerde en 13.500 bezoekers trok, zijn al van 85% van de beschikbare stands toezeggingen binnen. Voor de overigen is dus haast geboden. De locatie is als vanouds de Veemarkthallen in Utrecht, waar gezelligheid overheerst en parkeren nog gratis is. Aan een attractief programma met lezingen, demonstraties en primeurs wordt volop gewerkt.



De hengelsportnieuwtjes voor 2010 zullen in ieder geval in deze tijd van het jaar hun opwachting maken, en ook goed bekeken worden, want het grote publiek wil dit niet missen, zo blijkt uit de enquêtes. Naast het nieuwste op materiaalgebied van hengels, molens, voer, boten en kunstaas, zal zeker ook de visreisbranche haar nieuwe programma’s met aantrekkelijke bestemmingen presenteren.



Een kleine wijziging is dat de openstelling op de vrijdagavond zal vervallen. Het publiek blijkt op deze dag toch liever voor overdag te kiezen dan de avond. Op de vrijdag zal de beurs van 10 tot 17 uur geopend zijn, net als op de zaterdag en zondag.



De locatie, het  Veemarkthallen-complex, zal ondanks toekomstplannen voor woningbouw volgens de verwachting nog zeker twee jaar blijven staan.


Hou voor meer informatie over het programma, deelnemers en de ticketservice de website
www.hengelsportbeurzen.nl in de gaten.

Bedrijven die een primeur of noviteit hebben –of geïnteresseerd zijn in een stand- kunnen een e-mail sturen naar
info@drtevents.nl.