Geef je mening over Benederivieren

Persbericht Sportvisserij Zuidwest Nederland

klik om naar de website te gaan

Geef je mening over Benedenrivieren

Vis je zelf in het Benedenrivierengebied en heb je hier een mening over? Geef je dan op voor het sportvisserspanel. Sportvisserij Zuidwest Nederland is erg benieuwd naar de mening van sportvissers in dit gebied.

Sportvisserij Zuidwest Nederland zet zich volledig in voor de belangenbehartiging van de hengelsport. Dit gebeurt vanuit eigen ervaring, kennis en ideeën. Dit hoeft echter niet overeen te komen met de mening van de sportvissers in het gebied. Sportvisserij Zuidwest Nederland wil daarom graag weten wat sportvissers van bepaalde onderwerpen vinden.

Hiervoor is een sportvisserspanel voor het Benedenrivierengebied opgezet. Vis je zelf in dit gebied? Geef je dan op voor het sportvisserspanel. Klik hier om je op te geven. Na aanmelding word je begin 2011 uitgenodigd om de eerste vragenlijst in te vullen.

In de laatste regio-editie van Hét Visblad stond een artikel waarin stond waarom een sportvisserspanel en hoe sportvissers zich kunnen opgeven. Klik hier voor het volledige artikel uit Het Visblad.