image description

Fotowedstrijd Visreis.nl Shad

Visreis.nl  

Fotowedstrijd Visreis.nl Shad  

Bij Visreis.nl hebben ze weer een leuke actie bedacht voor hun gasten. Tijdens de Visma ontvangen ze maar liefst 1000 hagelnieuwe en speciaal voor hen ontwikkelde shads. 

Deze shads zijn gemaakt in de huiskleuren wit, blauw en oranje en zijn tevens voorzien van het visreis.nl logo. Iedere klant die vanaf eind maart vertrekt en een reis van 1 week of meer heeft geboekt krijgt 1 exemplaar per visser. En hier wordt een fotowedstrijd aan verbonden.

De klant die de leukste, meest bijzondere of rare foto maakt met de mooiste vis inclusief de visreis.nl shad waar hij mee gevangen is, maakt kans op een dag vissen voor 2 personen met Fishing Guide Amsterdam Michael Stalenhoef. Deze dag is dan compleet verzorgd met koffie of thee, lunch, vergunningen, hengels, aas etc. en heeft een waarde van 185 euro. Aan het einde van het jaar wordt uit alle ingezonden foto’s de winnaar gekozen.
 
De shads zijn handgemaakt door de firma Artbaits uit België en het model is de Stager Noorwegen van 21 cm lang. De winkelwaarde van deze shad is maar liefst 8,95 euro per stuk. Dus knoop die shad aan je jigkop en scoor een dikke vis met dito foto en maak kans op die mooie prijs. 

Je kan de shad voor alle vissoorten gebruiken. Geen soort is te gek dus denk aan snoek, snoekbaars, meerval, tonijn, barracuda, kabeljauw, heilbot, Giant Trevally, haai en ga zo maar door. “Geen vis te gek met de visreis.nl shad in zijn bek”. Dus voor alle gasten van Visreis.nl geldt dat ze aan de bak kunnen om deze mooie prijs te winnen. “Want met de shad van Visreis.nl, dan vang je ze wel!”

Tussentijds plaatsen we alle foto’s van de vangsten met de Visreis.nl shad op onze facebook pagina zodat iedereen kan meegenieten van de shad die over de hele wereld gaat!