Fly Fair Programma 2010

Persbericht FlyFair

Fly Fair Programma 2010

Wat kunt u zoals aantreffen op de Fly Fair? In één oogopslag valt het u vast op dat er een hoop grote tenten staan. Nu ja, u betreedt immers het Fly Fair dorp! In de grootste tent is de commercie gevestigd. Dus kunt u hier vele nationale- en internationale ondernemingen aantreffen, ondernemingen die de voor u de zo belangrijke spullen en materialen te koop aanbieden.

Aan de commerciële tent gekoppeld is de vliegbindtent. Hier kunt u maar liefst in één keer 69 internationale binders aan de gang zien. We hebben dit jaar zoveel aanbiedingen (ruim over de 80) dat we een ochtend- en middagploeg hebben moeten instellen.


Veel binders aanwezig. Foto: flyfair.nl

Als u naar buiten wandelt ziet u de lezingentent. Hier zullen met regelmaat interessante lezingen worden gegeven. Het programma hiervoor wordt omgeroepen.

Daar weer naast is, wat wij noemen, de Clubs-tent gevestigd. Onder auspiciën van de Vereniging Nederlands Vliegvissers (VNV) presenteren zich hier diverse Nederlandse vliegviclubs, alsmede de Vlaamse vliegvisvereniging en natuurlijk ‘onze eigen’ VNV zelf.


Foto: flyfair.nl

Casting
Onder leiding van Bas de Bruin kunt u een keur van beroemde casters aan het werk zien. En dat op een van de stranden. Ze laten het niet alleen zien, maar spijkeren u desgevraagd ook bij. De demonstraties worden met regelmaat omgeroepen.


Diverse werpdemonstraties. Foto: flyfair.nl

Veilingen
Toen Kees Ketting vorig jaar helaas overleed, liet hij een grote hoeveelheid bijzondere vliegvisspullen na. Heel bijzondere hengels en reels, maar ook boeken en andere snuisterijen die voor vliegvissers interessant zijn. Er zijn zaken bij van grote waarde!

Het was zoveel dat Dorothy - de echtgenote van Kees - en Kees’s beste vriend Iwan Garay, de Fly Fair benaderden om dit volstrekt unieke legaat misschien op de Fly Fair te veilen. “Dan komt het tenminste weer bij degenen terecht die er belangstelling en liefde voor hebben,” sprak Iwan. U zult wellicht begrijpen dat de Fly Fair organisatie bijzonder vereerd is met dit voorstel! Dus deze volstrekt unieke veilingen zullen op de Fly Fair worden gehouden. 

Voor meer informatie over de FlyFair, ga naar www.flyfair.nl