Fishing4u.nl

Fishing4u.nl

Fishing4u.nl is een allround hengelsport webshop met een groot assortiment voor elke visser. In de shop vind je duizenden artikelen, verdeeld over meer dan 60 verschillende merken. Het is een shop waar service, garantie en snelle levering voorop staat. De artikelen worden uit voorraad geleverd. Mocht er om een of andere reden, b.v. een groothandel waar de artikelen betrokken worden en die iets niet op voorraad heeft, lossen zij dit op door  contact met de klant op te nemen om tot een acceptabele oplossing voor beide partijen te komen.


 
Hengelsport Webshop Fishing4u is in 1 maand tijd sterk gegroeid. Het aantal online artikelen begin januari 2007 is ongeveer 2800, een toename van 600 artikelen sinds de opening op 01-12-2006.  Elke week proberen zij zo`n 100-150 artikelen erbij te plaatsen, verdeeld over witvis, roofvis en de karpervisserij. Er moet nog heel veel geplaatst worden, want in totaal beschikken zij over een assortiment van meer dan 8.000 artikelen (!) Nog veel werk te verzetten dus.

Vanaf 02-02-2007 kunt u in deze shop betalen via iDEAL internetbankieren. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.Voor bezorgkosten rekenen zij slechts € 3,50 per bestelling (m.u.v. onder rembours) terwijl bestellingen vanaf € 100,- zonder bijkomende verzendkosten worden toegestuurd!
 
Breng eens een bezoek aan deze professionele hengelsport webshop.
Klik hier  en u gaat één van de meest uitgebreide hengelsport webshops van Nederland binnen. Veel online winkelplezier!


ANDEREN LAZEN OOK