Fishermens Dream

Fishermens Dream opent nieuwe zaak in Hoofddorp

Zaterdag 4 november j.l. was het aan de Concourslaan 43A in Hoofddorp feest voor de sportvissers. Niet alleen voor Jaap en Raoul als fanatieke sportvissers was deze dag een hoogtepunt in hun leven, maar vooral als eigenaren van de hagelnieuwe hengelsportzaak genaamd Fishermens Dream die rond 11 uur officieel werd geopend door het onthullen van een fris nieuw logo.

 

Dat moment betekende de afsluiting van maanden en maanden aan voorbereiding, verbouwen en inrichten van hun nieuwe zaak. Wat er staat is een schitterende zaak waar iedere sportvisser zijn hart kan ophalen. Zo is er beneden een enorme kunstaaswand waar alle populaire en goedvangend kunstaas mooi overzichtelijk aan de muur  hangt.

 

Rechtsachter in de zaak verraadt een opkomende nieuwe passie van de eigenaren want op vliegvisgebied is ook daar de kiem gelegd. Prachtige stokken en vliegen zijn er al verkrijgbaar. Verder molens, lijnen, boilies, voeders en alles wat je maar kunt bedenken van de bekende merken, staat er.  

Als verrassing blijkt er boven op de eerste verdieping een nog  grotere ruimte te zijn waar de karpervisser zijn hart kan ophalen. Hengels, kleding, bivy’s, rodpods het  staat er allemaal, overzichtelijk en sfeervol uitgestald! Kortom een meer dan complete hengelsportzaak die binnen korte tijd een vaste waarde lijkt te gaan worden in de omgeving van Hoofddorp en ver daarbuiten. We wensen Fishermens Dream namens Total Fishing een succesvolle toekomst toe! Fishermens Dream is telefonisch te bereiken op tel.no: 023 555 4346