Enorme keus in sportvisboten bij van Zelst Watersport

Enorme keus in sportvisboten bij van Zelst Watersport

Door Lance Senior

Met belangstelling heb ik van Zelst Watersport in Zoetermeer bezocht. Het is even zoeken maar met de routebeschrijving vanaf de site rij je er zo naar toe. Van Zelst watersport staat voor Hans en Annie van Zelst, een bedrijf, dat een groot aantal jaren geleden opgezet is. Aanvankelijk als een eenmanszaak en nu is uitgegroeid tot een vooraanstaand adres in de watersport en de sportvisserij.

                       


“Op het enorme terrein zijn ook occasions in alle prijsklassen te vinden”

Op een terrein van maar liefst 10.000 (!) vierkante meter is er voor iedereen de boot op maat te vinden en zeker voor de sportvisser is er een enorm assortiment te bekijken. Van prachtig uitgevoerde sportvisboten met vloerbedekking, luxe stoelen, aasbun enz tot een lichtgewicht visbootje, wat door 1 man makkelijk mee te sjouwen valt. Sportvisboten voor op zee worden er ook verkocht, evenals buitenboord motoren van 2 tot maar liefst 300 p.k. als het moet.

Ook de prijzen zijn erg vriendelijk en door eigen import en grote omzetten zijn de prijzen beslist niet overdreven en krijg je veel waar voor je geld. Je vind hier geen imponerende showrooms met dure tegeltjes aan de muur en bloemstukken op de balie, maar doelmatig ingerichte ruimtes waar de boten staan opgesteld. Ook dat houdt de prijzen laag want al die glamour moet de klant uiteindelijk zelf betalen is daar de filosofie.

Van Zelst hecht veel er veel waarde aan dat de service erg goed is. Men is daar ook zuinig op zijn klanten. Het is natuurlijk onmogelijk het altijd iedereen naar de zin te maken maar eenmaal klant in Zoetermeer is vaak altijd klant en dat is een goed teken. Het bedrijf heeft een tweetal werkplaatsen waar motoren en boten gerepareerd en klaargemaakt worden voor de verkoop. Een service die er zijn mag daar, met voor elk probleem een oplossing.

                       


“Twee werkplaatsen, waarvan een voor de motoren en een waar de boten voor de aflevering worden klaargemaakt”

Naast een ruime keuze uit nieuwe boten en motoren, heeft van Zelst ook een keur aan allerlei occasions staan. Dus voor een ieder is er keus in de diverse prijsniveaus. De boten staan ook duidelijk gerangschikt op de complete site. (http://www.vanzelstwatersport.nl)

Van Zelst Watersport is ook importeur van de bekende Sylvan vis-en sportboten, Texas boten, fabriceert zelf trailers en is tevens dealer van Yamaha, Mercury, Johson, Evinrude en Minn Kota. Zij importeren ook boten uit Canada, de Verenigde Staten van Amerika en Polen.

Ook dit jaar weer is Hans van Zelst co-sponsor naast Lowrance, Eagle, Mercury, Total Fishing en P&S Visreizen, van de Pike-Challenge 2004 die binnenkort weer in Ierland vervist gaat worden.

Van Zelst levert zijn produkten overal in Europa. U kunt hem dus rechtstreeks bellen of bezoeken om een aanbieding te vragen of een boot, motor en trailer te kopen. Nog beter is er gewoon eens langs te gaan. Neem wel de tijd want er is erg veel te zien.

                       


“Waar boten zijn, zijn ook trailers. Van Zelst heeft ze in alle soorten en maten”

Op het bedrijf staan 6 vriendelijke en vooral geen opdringerige medewerkers klaar om u vrijblijvend van alle informatie te voorzien. Door de technische mogelijkheden en know how binnen het bedrijf is welhaast alles mogelijk. Van Zelst watersport vind u aan de Voorweg 161 in Zoetermeer. Tel (+31 voor Nederland) 79 3517018, Fax (+31 voor Nederland) 79 3521675 website; http://www.vanzelstwatersport.nl . Hieronder volgt nog een greep uit de modellen die bij van Zelst Watersport worden verkocht en waarvan de meeste uit voorraad leverbaar zijn. Voor elk wat wils is bij Van Zelst zeker van toepassing…

                       

                       

                       

                       

ANDEREN LAZEN OOK