De nieuwe S3 tent van Nash

klik om naar de website te gaanDe nieuwe S3 tent van Nash

In navolging van de succesvolle S7 komt Nash nu met de S3. De S3 is volgens hetzelfde principe opgebouwd als de S7, maar is wat compacter waardoor het een mooie allround tent is waar je zowel een nachtje, een weekend of een week mee kunt gaan vissen!
 
De S3 is evenals de S7 uitgebreid in een windtunnel getest en doorstaat met gemak stormachtige omstandigheden! Maar er is niet alleen gedacht aan barre weersomstandigheden. De S3 is voorzien van een uitritsbaar voorpanel.

Zo kan de volledig waterdichte voorpanel (Aqua Sense) worden vervangen door een extra zwaar antimuggengaas panel. Aan de achterzijde is een ventilatiestuk ingebracht waarin ook gebruik is gemaakt van extra zwaar antimuggengaas.

In combinatie met het antimuggengaas voorpanel ontstaat een tent die zeer goed ventileert, waardoor de temperatuur in de tent ook bij zomerse omstandigheden acceptabel blijft. Zo kan je de S3 aanpassen aan vrijwel alle omstandigheden.

De S3 is dus opgebouwd uit 3 opties:


1. Volledige bescherming met het waterdichte voorpanel


2. Extra zwaar antimuggengaas voorpanel


3. Geheel uitritsbaar voorpanel

Het model is zo ontworpen dat er meer dan voldoende ruimte is tussen het tentdoek en de stretcher waardoor je voeten en hoofd nooit tegen het doek aan komen. De S3 is voorzien van hoog kwalitatieve bevestigingsringen en ritsen.

De S3 wordt geleverd met:

     
  • extra zwaar inklipbaar grondzeil
  •  
  • extra zware Nash tentharingen
  •  
  • een ruime draagtas

De S3 is te verkrijgen in twee uitvoeringen:

     
  • de S3 Max 1 
  •  
  • S3 professional

Het verschil tussen beide modellen zijn de afmetingen.

De afmetingen van de S3 Max 1 zijn: 290 cm. breed en 220 cm. diep. Het gewicht is 14 kg.
De afmetingen van de S3 Prefessional zijn : 270 cm. breed en 210 cm. diep. Het gewicht is 11.5 kg.

Voor beide modellen is een waterdichte overwrap als extra optie leverbaar. Kortom de S3 is een allround tent en een must voor iedere karpervisser !
 
Kijk voor meer informatie op:
www.nashtackle.com en vergeet op de site de videoclip niet te bekijken waarin de S7 wordt getest met behulp van een brandweerslang! >> http://www.nashtackle.com/s7.php

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -