De Kock Hengelsport

De Kock Hengelsport in Testelt

Steeds meer Belgische sportvissers gaan op roofvis vissen, dat blijkt wel aan de stijgende aantallen van leden  bij clubs zoals de SNB België –Nederland en bijvoorbeeld VRF ( Vlaamse vereniging Roofvissers ). Dit gegeven bleef niet onopgemerkt voor gepassioneerde roofvisser Peter de Kock (42) uit Herselt en een klein jaar geleden besloot hij een hengelsportzaak te openen voor de roofvisser pur sang.

De ruim opgezette zaak in Testelt
‚De ruim opgezette zaak in Testelt“

Op een klein jaar tijd mag gezegd worden dat de sympathieke Peter de zaak heeft opgebouwd tot één van de meest toonaangevende zaken van België op roofvisgebied en  mag hij trots zijn dat er nog maar weinig Belgische roofvissers niet tot zijn klantenbestand behoren.

Zijn specialiteit is zonder meer rubber shads, waar hij een ongekende voorraad van heeft maar ook de collectie pluggen van groot tot klein is indrukwekkend.
Niet alleen zijn alle denkbare shads op voorraad maar desgewenst wordt er nog uitleg gegeven door de maestro zelf,  en kan je potentiële shads even testen in zijn speciaal voorziene zwemtank (zonder snoekbaars)

Peter demontreert een shadje in de waterbak
„Peter demontreert een shadje in de waterbak“

U vindt deze prachtig ingerichte zaak aan de Plaatvondel 11 te Testelt in België. Tel; 013-785885. In september a.s. vind er een groot kunstaasfestijn plaats waarvoor de juiste gegevsn nog worden bekend gemaakt.

Enorme collectie kwaliteitskunstaas
„Enorme collectie kwaliteitskunstaas“

Voor meer info kan je een kijkje nemen op zijn vernieuwde site, www.hengelsportdekock.be.


ANDEREN LAZEN OOK