De Hengelsport Reus is er helemaal klaar voor!

De Hengelsport Reus is er helemaal klaar voor!

De reeds eerder vermelde uitbreiding van het toch al niet kinderachtige pand van De Hengelsport Reus in Drempt is volledig voltooid en alles is inmiddels ingericht. Door de extra ruimte kon zowel op roofvis- als karpergebied het assortiment nog verder worden uitgebreid.

                       


“Een geweldig assortiment”

Voor de roofvisvissers kwam er het volledige kunstaasprogramma van o.a. Mann’s, Blue Fox en Spro bij, alsmede de benodigde “gereedschappen” zoals hengels, molens, lijnen enz enz. Ook op karpergebied is het aanbod nu overweldigend, met een zeer ruime keuze aan hengels, molens, boilies, rodpods, maar ook tenten, stretchers enz. Ook hier werd het toch al ruime pakket uitgebreid met de laatste produkten van o.a. Korda en Fox, maar ook een Tunder rubberboot b.v. wordt zo uit voorraad geleverd als u dat wilt. Voor de witvissers werd het Rive pakket ook nóg verder uitgebreid!

                       


“Een zeer compleet Rivepakket”

Je moet het allemaal een keer gezien hebben om te geloven. Wie hier niet kan slagen kan beter een andere hobby kiezen. Henk de Reus en Paul Uffing zijn, samen met hun deskundige team van medewerkers, bijzonder tevreden over hetgeen ze de sportvisser vanuit alle diciplines kunnen presenteren. U vindt De Hengelsport Reus aan de Braambergseweg 4 in Drempt. Kijk voor meer informatie en produkten op www.dehengelsportreus.nl.

                       


“Henk de Reus kan over het uitgebreide assortiment zeer tevreden zijn”

Tenslotte de winnaars van de cadeaubonnen die zich hebben ingeschreven voor de maandelijkse nieuwsbrief van De Hengelsport Reus.Allemaal van harte gefeliciteerd en de prijzen worden zsm toegezonden!
Gijs van Hierden, M.J.v.Goor , G.Zeldenrust , Bert Grijsen Frank v.Dulmen, W.H.M.Broere. Wilt u ook gebruik maken van deze nieuwsbrief en kans maken op een leuke cadeaubon klik dan hier.

 

 


 

ANDEREN LAZEN OOK