Bootcenter Dierckx te Mol (Belgiƫ)

Bootcenter Dierckx te Mol (België)

door Lance Junior

Belgische bootvissers weten al langer dan vandaag dat Bootcenter Dierckx te Mol een gevestigde waarde is op het gebied van dienst na verkoop en service. Visboten, motoren en accessoires verkopen kan iedereen, maar goede service leveren na verkoop, is helaas minder vanzelfsprekend…

                       


“Bootcenter Dierckx te Mol (B) verdubbeld in stockageruimte”

Zaakvoerder Theo Dierckx mag zich sinds kort exclusief (Belgisch) verdeler noemen van de Amerikaanse Lund-visboten-paradepaardjes, en daar is hij trots op. Verder meldde hij dat zijn bootstockageruimte meer dan verdubbeld is door de bouw van een nieuwe botenhal. Het vertrouwen van al deze booteigenaars verkrijg je niet zomaar! Afgelopen weekend waren er dan ook opendeurdagen bij Bootcenter Dierckx (dat gelegen is te Mol, in de Belgische Noorderkempen.

                       


“De glunderende en trotse zaakvoerder Theo Dierckx”

Verder is deze zaak dealer van de meer en meer gesignaleerde Rhea Gipsy-visboten, en Honda-motoren en Riba-trailers behoren tot het standaardgamma.

                       


“De nieuwste Lund-visboot…”

                       


“…en de vertrouwde Rhea Gipsy…”

Zoals eerder gezegd, heeft Theo Dierckx zijn zaak groot gemaakt door vakmanschap en vertrouwen. Hij depanneerde reeds menig bootvisser (telefonisch) in binnen -en buitenland, en dit ook buiten de openingsuren of in het weekend, want vissen doe je niet enkel tijdens “kantooruren”, integendeel!

                       

Natuurlijk zijn de vertrouwde bootaccessoires ook aanwezig, winkel en magazijnruimte zijn erg ruim aan de maat. En voor de liefhebber is er zelfs ook een ruim aanbod aan speedboten en vliegmachines voor waterskiërs!

En als je denkt dat de rit naar Mol te ver weg is voor de servicebeurt van jouw boot, maak dan vooraf een afspraak, en alles wordt geregeld terwijl je wacht. Dan kan je ook zien wat er allemaal gebeurt tijdens zo’n onderhoudsbeurt. Kortom, service en dienst na verkoop staan hoog in het vaandel van www.bootcenterdierckx.be

We wensen Dhr.Dierckx en zijn team nog alle succes toe met zijn steeds groeiende zaak!

 


 

ANDEREN LAZEN OOK