Baron Marine importeur van kwaliteit

Baron Marine importeur van kwaliteit

Baron Marine is het bedrijf van Bart Jenje en Ron van Wijk en gevestigd in Roosendaal. Beide echte watersportmannen met een enorme bult ervaring. Zo werkten ze beiden, voordat zij besloten zelfstandig aan de slag te gaan, circa 10 jaar voor de B.V. Nimag.

Nimag is de importeur voor alles wat Suzuki is. Bart was bij Nimag verantwoordelijk voor de sales van de afdeling watersport terwijl Ron zich bezig hield met de techniek. In functie bij de Nimag, destijds importeur van Minn Kota, hebben beiden veel ervaring opgedaan met deze elektromotoren.

                       


“Baron Marine presenteert zich altijd op de belangrijkste beurzen zoals hier in Utrecht. Op de voorgrond Ron van Wijk terwijl Bart Jenje achteraan een klant uitleg staat te geven”

Baron Marine levert momenteel o.a. Minn Kota elektromotoren en Minn Kota Accessoires binnen de Benelux via een groot aantal dealers. Voor Nederland zijn dit bekende namen zoals Kramer watersport, EVIN, van Zelst en Eggers in Jisp. Voor de Belgische markt staat Jef Matheussen en Zoon paraat. Service naar de eindgebruiker staat hoog in het vaandel van Baron Marine.

Daarnaast importeren ze nog veel meer topmerken zoals de bekende Scotty producten (hengelsteunen downriggers enz.) hoogwaardige Solas schroeven voor buitenboordmotoren en de topstoelen van Garelick om er maar een paar te noemen en deze lijst groeit nog iedere maand. Vissers maar ook recreanten die overgaan tot aanschaf van een door Baron Marine geïmporteerd merk moeten tevreden gebruikers zijn en klant voor het leven.

                       


“Behalve hun wereldberoemde electromotoren heeft Minn Kota nog veel meer voor de sportvisser interessante zaken, zoals de steeds populairder wordende electrisch bediende ankers.”

Baron Marine vraagt van haar dealers dan ook kennis van het product. Garantiegevallen, voor sommige types motoren kan deze garantie oplopen tot 3 jaar, moeten snel en netjes worden opgelost. Maar zeker ook buiten de garantie om moeten reparaties snel en adequaat worden geregeld. De klant regelt alles bij de dealer waar de motor is gekocht. Natuurlijk kan deze dealer terug vallen op de professionele ondersteuning van Baron Marine.

Ron van Wijk vertrekt ieder jaar voor een week naar Minn Kota in Amerika. Hij wordt hier op de hoogte gebracht van het laatste nieuws. Op de fabriek volgt hij dan direct een technische training om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven. Er wordt vooral veel aandacht besteedt aan het opsporen van de storingen, zodat de juiste onderdelen kunnen worden vervangen en de kosten voor reparaties niet de pan uit rijzen.

                       


“Inmiddels is Baron Marine ook importeur van de hoogwaardige bootstoelen van het merk Garelick”

Hier in Nederland deelt Ron zijn kennis graag met alle dealers en verzorgt voor hen desgewenst scholingen. Voor problemen kunnen ze altijd terug vallen op zijn enorme praktische kennis. Baron Marine, is sinds November 2003 de enige officiële importeur van Minn Kota elektromotoren voor de Benelux.

Baron Marine waarschuwt voor grijze import het zelf bestellen van de motoren in Amerika. Het op deze manier gedane financiële voordeel kan snel worden verspeeld als zich een probleem met de motor voordoet. Garantie via de officiële importeur is dan niet mogelijk. Baron Marine raadt dan ook aan om voor aanschaf van een Minn Kota elektromotor eerst even te checken wie de officiële dealers zijn.

                       


“Ook de import van de befaamde Scotty producten wordt inmiddels verzorgd door Baron Marine”

Dit kan op de site www.baronmarine.nl u vindt hier naast het complete dealernetwerk ook veel informatie over o.a. de elektromotoren en andere bootaccessoires waar Baron Marine inmiddels importeur van is. Voor sportvissers die van kwaliteitsproducten houden is deze site een aanrader. Baron Marine B.V Roosendaal, Tel: 0165 - 564 060, www.baronmarine.nl  



 

ANDEREN LAZEN OOK