Trailerhellingen
kunnen gemeenten geen algemeen gedrag regels ophangen bij trailerhellingen, vandaag weer ouder stel voor mij met een sloep op hun dooie gemak op de helling de boel klaar maken, 8 x steken voor ze nog scheef op de helling stonden, auto omhoog stoppen op de helling lichtbalk monteren pffff.
achter mij een vader met kinderen of hij voor mocht de kinderen waren ongeduldig ook hij had zijn zeil en banden er nog om, ik was al klaar ik zei ik lig er zo in, gelukkig die vent wilde zijn boot van de planken trailer af varen en de motor starte niet ondertussen stonden de volgende 2 er ook al.ik ben echt niet de moeilijkste maar het lijkt wel of half Nederland sinds corona een boot heeft en ze moeten varen echt zin hebben ze niet lijkt het mij.
sturkenboom@hotmail.com, .(JavaScript must be enabled to view this email address), EMMEN, 04/06/2023

REAGEER

Gravatar
herman
.Dokkum

Heel herkenbaar:(
het mooie weer komt er weer aan en mensen halen de boot weer van stal.
ermee rijden is nogal lastig, gezien het feit dat deze 3x per jaar uit de stalling komt..
achteruit rijden is blijkbaar onmogelijk. zoals je al zei, 6 keer heen en weer en nog haaks op de helling.
eindelijk een redelijk fatsoenlijke positie voor de helling, dan moet het zeil er nog af, de banden nog los, zit er nog wel brandstof in de tank? achteruit rijden, oh ja, de lichtbalk moet er nog af.. weer vooruit, lichtbalk er af etc..
dan te water, de motor proberen aan te krijgen welke al een jaar niet heeft gelopen. afijn.. ergernis. heb zelfs een keer meegemaakt dat een auto met trailer gewoon op de helling stond geparkeerd.

misschien inderdaad een idee dat een bord met uitleg komt te staan, hoe het wel hoort.
dat achteruit rijden lastig is heb ik enigzins beeld bij, maar je kunt wel bedenken dat op de helling staan gaan klooien met vanalles niet handig is.

  • 3 months and 2 weeks geleden
Gravatar
Arjan
.

Regels is 1, handhaving het tweede.
Over het algemeen te weinig (openbare) hellingen, dat zorgt voor drukte daar waar je wel het water in kan.

  • 3 months and 2 weeks geleden
Gravatar
Rob
.

Hahaha. Zo herkenbaar!!
Ook vreselijk irritant: sportvissers die vlak naast je gaan liggen als je lekker aan het vangen bent.
Ik ga met mooi weer niet het water op. Lekker de polder in met een witvishengeltje. Veel te druk op de kanalen en meren.

  • 3 months and 2 weeks geleden
Gravatar
Jacob van Didden
.

Je hebt toch een mond of niet dan? Is het dan zo moeilijk om ze er even op aan te spreken ipv hier weer te jammeren en janken?

  • 3 months and 2 weeks geleden
Gravatar
Dennis
.Rotterdam

Helemaal mee eens! Ik wilde traileren om lekker relaxed een dagje te vissen op een water waar ik al jaren rustig mijn gang kon gaan. Er moesten wel minstens 50! visboten vòòr mij het water in waardoor ik lang moest wachten. Kan daar niet iets aan gedaan worden?

  • 3 months and 2 weeks geleden
Gravatar
Vince
.

(erg) vroeg beginnen en op tijd stoppen of juist heel lang doorgaan.

gratis tip is dat....

  • 3 months and 2 weeks geleden
Gravatar
Peter
.

Na de 2e pinksterdag op de Amer heb ik besloten om nooit meer in een weekend/vakantiedag het water op te gaan. Heb me al te vaak geërgerd aan het domme volk dat meestal ook nog een grote mond heeft dat ik me er niet meer tussen begeef. Dit geldt ook voor al het volk met huurboten die geen enkele controle heeft over de boot en denkt dat ze in een botsauto zitten.
Niets zo lekker als op een maandagochtend rustig je gang kunnen gaan in een totaal lege haven. Mijn boodschap: zorg dat je er buiten blijft, dat volk weet niet beter en ze verpesten je plezier. Corona heeft meer schade aangericht dan je denkt!

  • 3 months and 2 weeks geleden
Gravatar
Bart
.Waalwijk

Keer gehad aan de Heen, sta mijn bootje klaar.te maken langs de rijbaan anders hinder je de boel, paseren ze je om op de helling boot klaar te maken, je blijft rustig het is een goede dag want je gaat vissen en ook dit is zo voorbij.

Valt die vent zijn portier dicht en in het slot met draaiende motor terwijl hij de boot eraf duwt. Of ik dat hele span niet weg kon slepen.....

Zoek het uit vent ik pak wel een krantje en lach je maar uit.

  • 3 months and 2 weeks geleden
Gravatar
marinus
.

Misschien wat meer plekken creeeren waar mensen met een kanteltrailer terecht kunnen. Iig de wal geschikt maken. Goedkoper dan een bredere hellling

  • 2 months and 4 weeks geleden