Roofvisexperts op het water
Op social media zag ik een filmpje voorbij komen waarin 2 ''roofvisexperts'' elkaar in het vaarwater kruisen op het ijsselmeer. De ene expert heeft aandacht gezocht op tv en de ander maakt daar blijkbaar dankbaar gebruik van.. Hoe leuk is het aan het worden op het water zeg! Onvolwassen en ook nog eens heel erg kinderachtig gedrag om als 'prostaffer'' en 'visgids' van westin en shimano op deze manier te handelen.. Onacceptabel gedrag van beide heren, en dan vis je ook nog voor een bekend merk, om je dood te schamen.. Internet maakt wateren en het visplezier zo wel steeds meer kapot! Wanneer stopt nou eens deze onzin?
Wim Velsen, Aalsmeer, 21/07/2022

REAGEER

Gravatar
Pieter
.Drenthe

1) het was bij vistv niet zo slim om bekend te maken welk groot meer je vist..
2) als je ook van plan bent om daar te gaan vissen en je hebt alle ruimte ga dan niet bij elkaar in de buurt vissen..

Nederland is te druk en te vol aan t raken als je t mij vraagt. Je ziet het in het aantal vissers, je ziet het aan de files, het huizentekort, boeren die ineens weg moeten, immigratierecords, het niet meer op t water willen aansluiten door vitens, energie dat opgewekt moet worden etc etc. Denk na over de toekomst mensen.. hoeveel mensen willen we hier wonen zonder elkaar in de weg te zitten?! Das ook welvaart niet alleen die domme economische groei gebaseert op personeels groei van bedrijven..(steeds meer producten elk jaar te moeten verkopen)

 • 2 months and 4 days geleden
Gravatar
Bo
.

Zet de link van de film erbij dan kan iedereen zien om wie het gaat en zijn conclusie trekken

 • 2 months and 3 days geleden
Gravatar
hans
.

Helemaal gelijk in Pieter, drama in Nederland!!! Overvol met alles, ook op t water is het niet meer rustig.

 • 2 months and 2 days geleden
Gravatar
Klaes
.Bergum

Dit gaat over de visgids Herman Schuurman

Gr klaes

 • 2 months and 2 days geleden
Gravatar
nick
.

welke prostaffers waren het dan ?

 • 2 months and one day geleden
Gravatar
Sander
.

Wat mij verbaast: men roept toch altijd dat het IJsselmeer leeg gevist is en dat er alleen nog maar kleine snoekbaarzen zwemmen? Vis tv liet een heel ander beeld zien, dus ik snap dat die bv-ers er ineens graag gaan vissen. Zo slecht is het er nog niet. Maar inderdaad genoeg water om een eigen stek te vinden lijkt me.

 • 2 months and one day geleden
Gravatar
patrick
.

welke link moet ik gebruiken om dit te kunnen zien.
alvast bedankt

 • 2 months and one day geleden
Gravatar
Theo
.Schijndel

Herman Schuurman mmm... dan zul je waarschijnlijk op hem stekken gevist hebben

 • 2 months and 11 hours geleden
Gravatar
Albert
.

Ik kan het niet echt volgen? Gaat het om het filmpje over het IJsselmeer bij visTV? Lijkt me niet dat je het IJsselmeer snel overbevist met een hengel. Is toch gaaf dat ze op zo’n immens water hun vissen kunnen vinden en vangen.

 • about 2 months and 9 hours geleden
Gravatar
Pieter
.Drenthe

@sander
Het ijsselmeer is grotendeels leeg /woestijn achtig..zoals werd gezegd in vistv maar her en der zijn spots waar vissen zitten

 • one month and 4 weeks geleden
Gravatar
HP
.

Het filmpje gaat over de ene visser, die achtervolgd wordt door Herman Schuurman. Visgids en Shimano man. De ene visser gaat om te testen op wat random plekken op het water liggen en Herman volgt hem overal.

 • one month and 4 weeks geleden
Gravatar
Dennis
.Rotterdam

Zal wel weer van Roofmeister geweest zijn. Ik wordt zò moe van die filmpjes. Alleen maar bla bla bla van die slechte presentator. Onbegrijpelijk en ergerlijk dat er mensen aan mee werken.

 • one month and 4 weeks geleden
Gravatar
Cuc Loppens
.

Ze hebben ze het filmpje alweer verwijderd, vast bang om weer achterna gezeten te worden in de toekomst.. never stop the chase!

 • one month and 4 weeks geleden