Petitie trailerhelling aan de IJssel in Wijhe
Zouden jullie deze petitie voor een trailerhelling aan de IJssel in Wijhe willen ondertekenen en delen met anderen? Het is een prachtige hotspot voor sportvissers maar de huidige helling is niet te gebruiken (20 graden en vol in de stroming).

Vriendelijk bedankt en vergeet de ondertekening achteraf niet te bevestigen via je email.

https://petities.nl/petitions/trailerhelling-in-wijhe-aan-de-ijssel?locale=nl
Gerwin Noltes, .(JavaScript must be enabled to view this email address), Wijhe, 29/06/2020

REAGEER

Gravatar
henry
.leerdam

gedaan

 • 2 years and 5 months geleden
Gravatar
RC
.

Meteen gedaan! We vinden onszelf zo'n fantastisch 'waterland', maar dit in praktijk brengen met fatsoenlijke faciliteiten is schijnbaar nogal moeilijk..

 • 2 years and 5 months geleden
Gravatar
Arjan
.

Mooi initiatief. Denk dat je een breder publiek moet zien te bereiken.
Ook voor andere watersporters is er behoefte aan een goede helling.

Ben in omgeving Rotterdam ook bezig geweest, bureaucratie ten voeten uit.
Hopelijk zijn in Overijssel bereidwilliger .

 • 2 years and 5 months geleden
Gravatar
Gerwin Noltes
.Wijhe

Bedankt! Inmiddels 110x ondertekend en de krant heeft mij ook benanderd. Delen wordt enorm gewaardeerd! Het staat op veel vis en boot verkoop fb paginas. Iemand nog andere tips?

 • 2 years and 5 months geleden
Gravatar
P Klein Heerenbrink
.Wijhe

De helling nog nooit gebruikt.
Hij is veel te steil,en levens gevaarlijk.
Ik rij altijd naar Zwolle om de boot te water laten.

 • 2 years and 5 months geleden
Gravatar
P Klein Heerenbrink
.Wijhe

Ik ondersteun van het harte deze petitie. Ook ik kan geen gebruik maken van de boot helling vanwege de helling, wij moeten daarom altijd uitwijken naar Zwolle.

 • 2 years and 5 months geleden
Gravatar
Ineke van Wijhe
.Wijhe

Getekend en een link geplaatst op facebook, ondanks het feit dat wij niet eens een boot hebben. Het is toch van de gekke dat onze drukbezochte Loswal niet eens een goed bruikbare boothelling heeft.

 • 2 years and 5 months geleden
Gravatar
Theo
.

Ook getekent Gerwin. Mooi initiatief.

 • 2 years and 5 months geleden
Gravatar
Roel
.Steenwijk

Gerwin ben inderdaad met jou eens dat de helling een beetje stijl is , maar trailer er al zeker 10 jaar zonder problemen zomer en winter, heb een vrij zware combinatie, en die het de laatste 4 jaar gewoon met een Opel Astra 1.6, zonder ook maar 1 enkel probleem, en gelijk in de volle stroming en de boot nergens vast kunnen maken is gelul, er zijn maar weinig hellingen met zo'n mooie stang (leuning) ernaast waar jij je boot aan vast kunt leggen, ik ben juist heel blij met deze helling, goede ondergrond,en geen geslip door mos,gras,of modder

 • 2 years and 5 months geleden
Gravatar
Jan Boerema
.Groningen

Top initiatief. Er zijn zeker neer hellingen, die niet goed functioneren, omdat er niet goed over is nagedacht. Ook voldoet vaak de parkeergelegenheid niet voor meerdere auto’s en trailers. Ik hoop dat dit verzoek gehoor vindt bij de gemeente.

 • 2 years and 5 months geleden
Gravatar
frank
.Nunspeet

mooi initiatief van sportvisserij nederland dit

 • 2 years and 5 months geleden
Gravatar
Bertus
.Grolloo

Ik heb je artikel gelezen,een beginnende amateur dus omdat jij iets niet kunt moet de boel maar op de schop. En nog nooit iemand gezien die hier trailert , lijkt me niet verstandig dat een blind iemand een boot gaan besturen. Een prima helling waar zelfs joekels van boten te water worden gelaten

 • 2 years and 5 months geleden
Gravatar
Jaap
.Gelderland

Laat maar mooi zo. Ik kan met een lichte combinatie overal traileren dus ook hier. Ja egoistisch maar het is al druk zat op het water, zeker met de Duiters erbij. Leg er een heel mooie helling neer en je weet zeker dat het heel druk word met Duitsers, speedboten etc. Ook zullen er nog veel meer boten op jouw favoriete stekken komen te liggen,..Tis maar wat je voorkeur heeft....

 • 2 years and 5 months geleden
Gravatar
RdJ
.Doorn

Het is een mooi initiatief, maar het zou nog mooier zijn als er een landelijke petitie komt ten aanzien van het aantal openbare trailerhellingen in Nederland. In een watersportland als Nederland zou het toch moeten kunnen om op elk openbaar bevaarbaar water in ieder geval één fatsoenlijke helling te plaatsen? Er zijn erg veel wateren waar je veel geld moet betalen voor een dagje varen of vissen. Dan bieden ze ook een jaarabonnement aan, maar als je 10 verschillende wateren bevist ben je zo 1800 euro verder. Er is animo genoeg voor. Desnoods een systeem als een vispas waarmee je met een redelijk jaarabonnement van alle hellingen gebruik kunt maken.

Ik begrijp dat veel havens hier niet blij mee zullen zijn, maar dan is het hun taak om extra's te bieden. Watersportbond, ANWB, Sportvisserij Nederland en dergelijke organisaties kunnen zich hier wel hard voor maken, toegankelijkheid voor sportvissers is immers ook één van hun kerndoelen.

 • 2 years and 5 months geleden
Gravatar
P
.drenthe

Er zijn veel trailerhelling die het net niet zijn, ik ken deze helling niet. Maar hoevaak je hoort over hellingen: slecht parkeren, weinig toezicht, verkeerde hoek, obstakel onder water, te small, moeilijk te komen vanwege te smalle straten, best jammer. In de USA hebben ze echt monster hellingen.

 • about 2 years and 5 months geleden
Gravatar
Daan van Leeuwen
.Olst.

Wat een gelul.
Mijn vrouw trailert hier de boot zonder moeite. Het enige dat het wat lastig maakt is de stroming. De helling is inderdaad steil maar dat moet en kan haast geen problemen geven.

 • 2 years and 3 weeks geleden
Gravatar
Bram
.

Prima Helling zo.
Je moet took niet té toegangkelijk maken, das niet goed, wordt t veel te druk.

 • about 2 years and 4 days geleden
Gravatar
Rob Kruisnet
.

Laat het maar fijn zoal het is anders komen er nóg meer Duitsers deze kant op!

 • one year and 5 months geleden
Gravatar
joost
.Raalte

handig voor de buitenlanders ja. die komen al in grote getallen.

 • 8 months and one day geleden