Zondag 3 mei: Open dag Fauna Hengelsport met 15% directe kassakorting

Persbericht Fauna Hengelsport

Zondag 3 mei: Open dag Fauna Hengelsport met 15% directe kassakorting 

Aanstaande zondag 3 mei begint bij Fauna Hengelsport officieel het hoogseizoen. Dat houdt o.a. in dat de megastore uit Raamsdonksveer tot en met eind augustus 7 dagen per week geopend is! Om deze periode feestelijk van start te gaan kun je bij Fauna Hengelsport komende zondag profiteren van 15% directe kassakorting op het gehele assortiment, zonder uitzonderingen!

Gezien het feit dat Fauna Hengelsport de grootste roofvisspecialist van Nederland is, biedt dat voor ons roofvissers natuurlijk legio mogelijkheden! 

3 mei, duidelijk een dag om in je agenda te zetten! De winkel is tussen 10:00 en 17:00 geopend.

Mocht je het schitterende winkelpand van Fauna Hengelsport nog nooit bezocht hebben, dan is dit zeker een uitgelezen kans!



Tijdens de open dag is er werkelijk van alles te doen. Zo zijn er demonstraties van grote roofvismerken als: Berkley, Pike XL, Rozemeijer, Spro en Westin.

Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf je eigen shads te gieten!

Ook aan de kinderen is gedacht, want voor hen is er gratis popcorn, gratis schminken en een enorm luchtkussen!

Ook op webshop orders ontvang je overigens 15% korting. Voor het geval je 3 mei niet in de gelegenheid bent om naar Raamsdonksveer af te reizen.

Het enorme winkelpand van Fauna Hengelsport is gelegen op het bedrijventerrein ‘Dombosch II’, op steenworp afstand van de rijksweg A27.

Fauna Hengelsport

Oeverkruid 20

4941 VV Raamsdonksveer
tel:
+31 (0) 162 – 51 33 08

info@hengelsportfauna.nl

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -