image description

Zicht op zeebaars 417: Ze zijn nog niet weg!!

Goed nieuws na de sombere berichten van vorige week. Je geloofd het misschien niet, maar vriend zeebaars is "back in town"! Zoals ieder jaar zijn onze gestekelde vrienden begonnen aan de terugreis richting Franse kust.

Op zich niets nieuws maar gezien de vangsten van de afgelopen 4/5weken had ik er een zwaar hoofd in. Ik scoorde in die periode maar liefst 10 dikke nullen....pffff.maar goed de vangsten zijn nu gewoon leuk te noemen. Wel moet ik hier bij direct vermelden dat het niet altijd om kanjers van vissen gaat maar geloof me de aanbeten en de dril zijn er zeker niet minder om!

Opvallend is dat  verreweg de meeste aanbeten te noteren zijn op het moment dat je shad tussen water en wind wordt aangeboden. Het is dus momenteel zeker niet nodig dat je je shad zwaar over de bodem laat schoffelen! Vis daarom (afhankelijk van de stroom)hooguit met jigkoppen van 14 tot 18 gram. Oja neem ook wat oppervlakte pluggen mee want zo nu en dan verschijnen er dikke baarzen aan de oppervlakte. Veel succes de komende weken in heb er nog volop vertrouwen in !! 

Stekel ze

The Bass Whisperer. 

Joop

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Kansen voor Oranje damesequipe op WK Dobbervissen
Willem Moorman -
image description
Speed of Slowmotion: deel 2
Willem Moorman -