Zeehengelsport geheel vernieuwd!

ZEEHENGELSPORT

Na kwart eeuw in een geheel nieuwe jas

 

Met het eind januari 2007 verschijnende winternummer januari/februari is het bekende magazine Zeehengelsport op feestelijke wijze de 26ste jaargang ingegaan.

 

Al meer dan een kwart eeuw bedient dit enige specialistische ‘zoute’ tijdschrift in het Nederlandse taalgebied de tienduizenden zeehengelaars in Nederland en Vlaanderen met specifiek op de zeevisserij toegesneden informatie.

 

En om dat mét de lezers te vieren, heeft Zeehengelsport een nieuwe jas aangemeten gekregen en is het magazine uitgebreid tot 84 pagina’s geheel in kleur. Bovendien onderging de vormgeving van Zeehengelsport een stevige opfrisbeurt en werd de indeling aangepast.

 

Acht keer per jaar mogen de abonnees -en de lezers die hun blad kopen bij hun hengelsportwinkelier of in de kiosk- rekenen op een luxe uitgevoerd magazine, waarin alle aspecten van het zeevissen aan bod komen.

 

Daarin staat niet voorop dat Zeehengelsport altijd het meest actueel wil zijn; voor die actualiteit lenen de moderne digitale media zich nu eenmaal beter. Maar ook wie op zijn pc-scherm al surfend kennis heeft genomen van die actualiteit, voelt de behoefte om zo af en toe eens lekker weg te kruipen met zo’n mooi en kleurig tijdschrift.

Om in alle rust te lezen over de beste visstekken langs de Nederlandse en Vlaamse kust. Om weg te dromen bij goed geschreven en vooral ook informatieve reportages over visavonturen van mede-vissers in het buitenland. Om breed te worden geïnformeerd over de nieuwste materialen en om gedegen achtergrondinformatie te ontvangen over allerlei ontwikkelingen op het gebied van de sportvisserij op en aan zee. En om vanuit het zoute wedstrijdcircuit van topvissers te lezen hoe zij hun wedstrijden aanpakken en van welke materialen en onderlijnsystemen ze zélf gebruik maken.

 

Aan die informatiebehoefte voldoet Zeehengelsport nu dus al ruim 25 jaar. Het magazine heeft een uiterst trouwe lezerskring, die het magazine letterlijk als “hun blad” beschouwt. Maar gelukkig ontdekken voortdurend ook jonge zeevissers het magazine en is er een gestage groei van jonge, enthousiaste lezers én auteurs. Want Zeehengelsport is met recht een hobbymagazine.

Het tijdschrift wordt niet vanuit een groot kantoor volgeschreven door journalisten die nooit eens een natte poot halen, maar door de zeevissers zélf. Alle medewerkers zijn in de eerste plaats sportvisser en vinden het daarnaast domweg leuk hun ervaringen te delen met hun mede-vissers. En ook voor de meningen en ervaringen van die mede-vissers wordt altijd graag een plaatsje ingeruimd.

 

Nieuwsgierig?

Klik hier en u ziet niet alleen wat er deze maand in Zeehengelsport valt te lezen,  maar ook hoe u kunt profiteren van de actuele abonnementenaanbiedingen!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -