WSV ’s-Gravenzande zet FISH 2012 op de kaart

Persbericht WSV ‘s-Gravenzande

WSV ’s-Gravenzande zet FISH 2012 op de kaart

WSV ’s-Gravenzande heeft afgelopen zaterdag 6 oktober FISH 2012 georganiseerd. Deze beurs, welke een pilot was, heeft de sportvisser op het zoute water als doelgroep en mag de geschiedenisboeken in als bijzonder geslaagd.

Nabij het strand van ‘s-Gravenzande, bij het clubgebouw van de vereniging, was een tent opgezet met een totale beursoppervlakte van ca. 1.000 vierkante meter.

FISH 2012 is de beurs waar sportvissers en leveranciers bij elkaar zijn gekomen om van gedachten te wisselen, ideeën op te doen en waar innovatie wordt geboren, nieuwe dingen worden getoond en verkocht en waar voorlichting wordt gegeven over alle facetten van de hengelsport op het zoute water.

Gerenommeerde leveranciers van sportvisbenodigdheden voor zowel de sportvisser vanaf de kant maar ook vanuit een boot waren aanwezig op FISH 2012. Ook aanverwante bedrijven als visrokerijen, (vis)kleding, maar ook allerlei vernuftigheden voor de zoute sportvisser waren naar ’s-Gravenzande gekomen.

De WSV ’s-Gravenzande is bekend en een begrip langs de Nederlandse kust en heeft wederom bewezen aan de weg te timmeren om de sportvisserij in het algemeen op een hoger niveau te brengen en heeft met deze beurs iets toegevoegd aan de sport.

FISH 2012 zal zeker een vervolg krijgen door FISH 2013, en begin volgend jaar zullen er publicaties komen met meer info.