Witvis Totaal no. 77 komt eraan

Persbericht Hengelsporthuis

Witvis Totaal no. 77 komt eraan 

Met de zojuist van de drukpersen gerolde uitgave no. 77 van Witvis Totaal kunnen wij als Hengelsporthuis de jaargang 2014 afronden voor onze vier specialistische hengelsporttitels.

Willem Stolk en zijn mannen (plus natuurlijk onze onvolprezen en het afgelopen seizoen ongekend sterk vissende Anja Groot voor de vrouwelijke toets…) hebben met de winter voor de deur met veel plezier een afwisselend nummer samengesteld.

Vanzelfsprekend besteden we onder meer de nodige aandacht aan ons Gouden nationale team. Vissen op extreme stroming bleek ontzettend moeilijk, maar toch wisten onze toppers in Kroatië de Wereldtitel Klassiek Hengelen (met een dobber die het lood moet kunnen dragen) binnen te slepen.

Zoals altijd brengen wij onze informatie met en door vissers uit het veld en dus doen de mannen zélf verslag van hun zo succesvolle visserij op het WK.

Uiteraard is er ook aandacht voor nieuwe trends en een heel interessante werd gespot tijdens de recent gehouden Lezersreis naar Engeland. In Witvis Totaal no. 77 kunnen jullie alles lezen over de geheel nieuwe en in ons land nog totaal onbekende jigger techniek.

Vanzelfsprekend vergeten we ook het traditionele witvissen niet en komt daarnaast bijvoorbeeld ook de wintervisserij op barbeel nog langs.

Kortom: we zijn er samen in geslaagd om er opnieuw een dynamisch magazine van te maken, met werkelijk voor elk wat wils.


Het opnieuw 84 pagina’s tellende luxe magazine dat volledig is gewijd aan de wedstrijdvisserij en het met diverse technieken vissen op de verschillende witvissoorten ploft vanaf 10 december in de bus bij onze duizenden trouwe abonnees in Nederland en Vlaanderen.

Nieuwsgierig geworden, maar zelf geen abonnee?

Vanaf vrijdag 11 december zal Witvis Totaal no. 77 voor € 7,95 los te koop zijn bij de beter gespecialiseerde boekwinkels en kiosken in Nederland en België.

Wellicht is echter zo rond deze feestdagen een abonnement (zes nummers) een idee! Kijk hier voor een zeer voordelige aanbieding van zes nummers voor € 42,50 met als welkomstgeschenk dan ook nog eens geheel gratis een heerlijk warme smock met een vergelijkbare winkelwaarde van € 79,-.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -