Wie wordt Federatief Kampioen Kustvissen 2016?

Persbericht Sportvisserij Zuidwest Nederland  

Wie wordt Federatief Kampioen Kustvissen 2016? 

Op zaterdag 14 mei 2016 wordt in een wedstrijd van vier uur bepaald wie zich de beste kustvisser van Sportvisserij Zuidwest Nederland mag noemen. Het wedstrijdparcours bestaat uit het mooie en visrijke strand van Domburg.

Er wordt gevist in de categorieën Heren, Dames en Jeugd (12-18 jaar). Ook wordt er gevist om de verenigingsprijs. De beste drie resultaten per vereniging zijn hiervoor bepalend. Voor de winnaar van elke categorie wordt een zeer fraaie wisseltrofee beschikbaar gesteld.

Maar ook andere prestaties worden beloond. Door diverse sponsors wordt er een bijzonder fraaie prijzentafel beschikbaar gesteld zodat één op de vijf vissers prijs heeft. De deelnemende jeugdleden hebben zelfs allemaal prijs!

Deze wedstrijd is tevens de selectie voor het NK Individueel. Sportvisserij Nederland zal 30% van de hoogst eindigende heren uitnodigen voor deelname aan het individueel NK op 17 september te Roptazijl.

Stek van Ard
Het parcours wordt in vijf vakken ingedeeld. In vak C vist de jeugd, in vak D vissen de dames. We staan onderling zo'n 20 meter uit elkaar. Ook dit jaar is er de Stek van Ard. Elk vak heeft een Stek van Ard.

De Stek van Ard is één van de uitgezette visplekken. Welke stekken dit zijn wordt vóór de wedstrijd, tijdens de opening, door loting bepaald. Als degene op de Stek van Ard zijn vak wint, krijgt hij € 100,-. Wordt er op de Stek van Ard niet het vak gewonnen, dan gaat deze prijs niet over naar een ander.

Deelnemen?
Om te mogen deelnemen is een voorwaarde dat je lid moet zijn van een bij Sportvisserij Zuidwest Nederland aangesloten vereniging. Inschrijven kan t/m zondag 8 mei bij de secretaris van je vereniging. Vanwege de korte termijn tussen uiterste inschrijfdatum en de wedstrijd zullen de richtlijnen en verdere informatie uitsluitend op www.sportvisserijzwn.nl geplaatst worden.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.federatiefkampioenschapzout.nl.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -