Westin presenteert Professional Fishing Team Benelux

Persbericht Westin

Westin presenteert Professional Fishing Team Benelux

Westin is voor insiders in roofvisland geen onbekende naam. Sinds jaar en dag is dit merk een grootheid op kunstaasgebied, en is vooral in Scandinavië mateloos populair. Bij dit vertrouwde merk staan bijzondere dingen te gebeuren! Westin komt vanaf 2014 met een totaalpakket waar menig roofvisser van zal smullen. 
 
Hengels, kleding, tassen en natuurlijk schitterend, innovatief nieuw kunstaas voor alle disciplines. Om aansluiting te vinden bij het grote publiek, is Westin bezig om onder de naam 'Westin: Professional Fishing Team' een internationaal gezelschap van echte topvissers samen te brengen die niet alleen de producten zullen promoten, maar ook zullen testen en hun bevindingen zullen terugkoppelen. 
 

Groot in Scandinavië.
 
Dit geeft de consument de garantie dat de producten door en door zijn getest en goed bevonden. Voor de Benelux zal dit team uit drie vissers gaan bestaan. Vissers die nauwelijks nog enige introductie behoeven:
 
Luc Coppens
 

Luc Coppens: specimens.
 
Luc is een van de meest succesvolle roofvissers aller tijden. Of het nu gaat om snoek, baars of snoekbaars, Luc weet ze te vangen. En niet alleen dat, vaak vangt hij ook de echt grote exemplaren! Zijn lijst met specimen vangsten is ronduit indrukwekkend. Net zo indrukwekkend zijn de prestaties die Luc behaalt binnen het wedstrijdcircuit. Al jaren draait Luc mee aan de top van het NKS en wist ook het meest recente kampioenschap te behalen. Luc weet door een gedegen en zorgvuldige aanpak steeds weer succes af te dwingen. Zijn jarenlange ervaring en perfectionisme zijn een aanwinst voor Team Westin.
 
Jeremy Staverman
 

Jeremy Staverman: tomeloos enthousiast.
 
Wie kent Jeremy niet? Misschien niet van gezicht, maar zijn videoproducties zijn zeer bekend. Naast diverse freelance producties is Jeremy ook als filmmaker verbonden aan Digirovers. Maar los van zijn videoproducties is Jeremy ook een zeer bedreven roofvisser, een visser met een tomeloos enthousiasme en een enorme ‘drive’. Behalve een begenadigd snoekvisser mag Jeremy zich ook rekenen tot de absolute top van de snoekbaarsvissers in Nederland. Zijn kampioenstitel bij het laatste NKS onderstreept dit gegeven. Zeker weten dat deze enthousiaste roofvisser van grote waarde zal zijn binnen Team Westin.
 
Robert-Paul Wolters
 

Robert-Paul: kennis overdragen.
 
Robert-Paul is al jaren een bekende verschijning in hengelsportland. Velen kennen hem van de SNB, maar ook schrijft hij regelmatig artikelen voor Rovers magazine en hij geeft lezingen door het hele land. Wat opvalt is zijn enorme creativiteit en zijn passie om kennis over te dragen. Snoek is zijn favoriete vis. Robert-Paul vist door het hele land en is altijd op zoek naar nieuwe materialen, tactieken en technieken die het verschil kunnen maken. En dat werpt zijn vruchten af, want Robert-Paul weet altijd het uiterste uit zijn visserij te halen. Zijn creativiteit zal zeker waardevol blijken voor Team Westin.
 

Grote plannen voor 2014.
 
Westin is er trots op deze drie topvissers binnen haar team te mogen verwelkomen. We hopen op een vruchtbare samenwerking en kijken uit naar de ontwikkeling van producten waarmee zelfs de meest verwende roofvisser zijn voordeel zal kunnen doen.  Check voor het laatste nieuws ook eens onze Facebook-pagina: www.facebook.com/westinfishing

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -