Vrijdagmiddag filmselectie

Vrijdagmiddag filmselectie 

Wederom een nieuwe Vrijdagmiddag-filmselectie! Heb jij een goede, grappige, hilarische of prachtige suggestie? Stuur dan de link van dit filmpje naar de redactie van Total Fishing.


Hier een nieuwe en prachtige update uit de hand van Mike Thille, In deze film bezoeken wij enkele watertjes in Nederland waarvan wij weten dat er super mooie spiegel karpers in rond zwemmen. Gek genoeg lijkt het ons dan ook aardig te lukken deze te verlijden en te vangen. Groet, Mike.


Kabeljauw op de vlieg. Groet Cornelis..

...
Grote snoeken in Dalsland Zweden. Mooie grote vissen gevangen tijdens de vakantie in Zweden, diverse metersnoeken hebben de binnenkant van de boot...Groet, Jeroen Bouwer.


Hallo, hier nog een mooi filmpje van een duikende visser. met heel veel close-ups van snoekbaarzen die op een wrakje hun territorium verdedigen. Erg mooi om het gedrag van deze vissen zo goed te kunnen zien. Ook komt er nog een dikke snoek voorbij. Groet, Steven.


Hierbij een video waarin ik eigenbouw kunstaas uittest gedurende de gesloten tijd (zonder dreggen). Het plezier is er echter niet minder om als de snoek het kunstaas meerdere malen te grazen neemt. Groet, Bart.


Alphonse island.

Fijn weekend!
Tot volgende week.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -