Volop reels van Abu bij Fish Inn

Persbericht Fish Inn 

Volop reels van Abu bij Fish Inn 

Eindelijk zijn alle nieuwe Abu 2015 reels weer opnieuw leverbaar bij Fish Inn. Door het grote succes van deze Abu modellen was de voorraad niet geweldig te noemen en moest vaker nee verkocht worden. 

Onder andere de nieuwe Abu Jerkbait serie is een groot succes bij Fish Inn. De abu ambassadeur jerkbait serie is de opvolger van de legendarische Abu Jerkbaiter reel wat 10 jaar lang een groot succes is geweest bij Abu.

Deze reel was de ideale reel met een combinatie van toch compact en licht maar wel zwaar kunnen belasten. Door de lage inhaalsnelheid is deze reel zwaar te belasten bij de zware snoekvisserij en jerkbaitvisserij.


De vernieuwde abu ambassadeur jerkbait serie is na het grote succes nu op de markt gekomen in vier modellen zodat er wils is voor iedere snoekvisser die graag werpend met een reel vist.


Fish Inn is sinds enkele jaren Abu pro shop wat inhoudt dat hier vrijwel alle modellen in de vitrines liggen tegen de scherpste prijzen.

Alle modellen reels zijn online in de webshop te bekijken bij Fish Inn waarbij natuurlijk ook alle specificaties worden opgenoemd en nog belangrijker alle voorraad statussen.

Hier kun je alle Abu Reels bekijken. 
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -