Volop nieuw roofvismateriaal bij Fauna Hengelsport

Persbericht Fauna Hengelsport  

Volop nieuw roofvismateriaal bij Fauna Hengelsport 

Fauna Hengelsport is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste roofvisspecialist van Nederland. Dat blijkt wel weer uit de enorme hoeveelheid nieuwe roofvisproducten die onlangs aan de imposante voorraad van de webshop werden toegevoegd.

Wat te denken van de super gave reishengels van St. Croix bijvoorbeeld, of de vele nieuwe kunstaasmerken? Laten we snel maar eens een kijkje nemen!

St. Croix reishengels
Op zoek naar een hengel voor het vissen op barracuda, trevally of bonefish? Dan zijn de Legend Trek Travel Spinning hengels van St. Croix de moeite van het bestuderen zeker waard! Deze schitterende reishengels zijn bijzonder licht en voorzien van een heerlijk snelle actie.



Ben je meer gecharmeerd van het grovere werk voor bijvoorbeeld ‘live bait montages’, dan is de Tidemaster juist een zeer geschikte kandidaat. Alle St. Croix reishengels zijn afgebouwd met hoogwaardig kurk en volledig zeewaterbestendig.

Keitech
Keitech is een Japanse kunstaasfabrikant die zeer veel tijd en energie steekt in het perfectioneren van haar schitterende softbaits. Veel Nederlandse en Belgische roofvissers hebben met de Easy Shiner, Swing Impact en Swing Impact Fat van Keitech al verrassend goede resultaten geboekt.

Alle softbaits van Keitech zijn volledig op de eisen van de moderne roofvisser afgestemd en bovendien verrassend betaalbaar. Daar komt nog eens bij dat Keitech al haar softbaits van zeer aantrekkelijke geurstoffen voorziet. Kortom: Keitech is een merk om in de gaten te houden!

De Easy Shiner van Keitech zorgt met zijn ultra soepele body en grote schoepstaart voor een schitterende actie!

Castaic – Jerky J Swim
Castaic is een Amerikaanse kunstaasfabrikant die met name bekend staat om de Jerky J Swim. De Jerky J Swim is een schitterende, veelzijdige softbait die werkelijk overal voor kan worden gebruikt.

Zo is de Jerky J uitgerust met een gespleten buik, waardoor hij perfect geschikt is voor de weedless visserij op snoekbaars, snoek en baars. Uiteraard is er met de Jerky J Swim ook prima verticalend of werpend te vissen.

Megabass – Jamilla
De Jamilla softbaits van Megabass zijn zeer zacht van structuur en op zeer veel verschillende manieren in te zetten.

Naast een normale montage met een loodkop worden deze shads ook veel gebruikt voor een zogenaamde 'Wacky rig'. Bij deze techniek wordt de softbait dwars op de haak geprikt.

Handgemaakte shads
Naast een gigantisch assortiment merken zijn er bij Fauna Hengelsport ook een aantal handgemaakte softbaits verkrijgbaar, die exclusief bij Fauna Hengelsport verkrijgbaar zijn.

Deze serie bijzonder soepele softbaits is uitvoerig getest en in verschillende kleuren te krijgen. Het gaat om de Fauna Classic, de Vicious V, de T-Shad, de Rattle Stick en Lazy Louise, een shad met een zeer trage zwemactie.

Robbaits – Rob Kraaijeveld
Robbaits heeft als kunstaasmerk geen introductie meer nodig. De schitterende, handgemaakte jerkbaits zoals de Rattlin Torob en de Striker die afkomstig zijn van kunstaasvisser en -bouwer Rob Kraaijenveld, zijn zowel in design als in uitvoering indrukwekkend te noemen.

Aangezien Robbaits uitsluitend handwerk levert, kan de voorraad wel enigszins variëren.

Meer weten?
Benieuwd naar nog meer roofvisproducten, of naar wat Fauna Hengelsport je nog meer te bieden heeft? Bezoek dan hier de webshop! Fauna Hengelsport komt regelmatig met leuke acties.

Bestel je nu bijvoorbeeld voor meer dan €25,00, dan ontvang je gratis een echte Fauna Hengelsport muts!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -