Visreis.nl begint het nieuwe jaar goed!

Persbericht Visreis.nl

Visreis.nl begint het nieuwe jaar goed! 

Met maar liefst twee nieuwe bestemmingen luidt Visreis.nl het nieuwe jaar in.  Zuid Egypte en de Golf van Oman bij de Verenigde Arabische Emiraten zijn de de reisdoelen met uitgebreide vismogelijkheden.

Medio december zijn we naar onze nieuwe locatie in Zuid Egypte afgereisd om met eigen ogen te zien hoe de spreekwoordelijke vork hier in de steel zit. En dat zit goed! Het is een professionele organisatie met goede visboten, kennis en ervaring en behulpzame mensen.

Al met al heeft dat geleid tot een divers aanbod voor u als klant.
Optie 1: Vissafari met moederboot.
Optie 2: Vissafari met moederboot + één of twee extra visboten om te popperen en jiggen.
Optie 3: Dagtrips vanuit het hotel.

Alleen bij ons heeft u zo’n uitgebreid aanbod aan vismogelijkheden in Egypte, Daarnaast zijn we de enige aanbieder die twee extra operationele visboten aanbiedt om direct bij de riffen en dus op de beste plekken te kunnen vissen.

Dus bij groepen vanaf vier of meer kan bij ons iedereen op de beste plekken vissen.

De vissafari is al te boeken vanaf 1.155,- euro per persoon bij acht deelnemers.

Dat is inclusief lokale transportkosten, havengelden, lokale belastingen enzovoorts en is voor een achtdaagse visreis met zes dagen vissen vanaf de moederboot en de laatste nacht in een vier sterren hotel.

De kosten voor de directe vlucht naar Marsa Alam zijn niet inbegrepen. Deze vlucht is al verkrijgbaar vanaf 370,- euro per persoon en deze stemmen we graag persoonlijk met je af qua bagage, stoelwensen enzovoorts voor slechts 10,- euro per ticket.

Klik hier voor de informatie op onze website of vraag hier direct de uitgebreide brochure van deze locatie aan met maar liefst 13 pagina’s!

Voor groepen vissers die zelf niet over de juiste materialen voor deze visserij beschikken hebben we 'the Red Sea Fishbox' samengesteld. Daarin zitten vijf boothengels, vijf zeemolens met de juiste lijnen en een ruim assortiment onderlijnen, wobblers, trolling lures, poppers, jigs enzovoorts.

Deze is bij ons te huur voor slechts 400 euro per week. Bij vier deelnemers is dat dus maar 100 euro per persoon. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Op deze locatie hebben we maar liefst vier moederboten beschikbaar waarmee deze visreis ook kunnen aanbieden voor groepen tot wel 24 deelnemers. Perfect voor onder andere hengelsportverenigingen.

Voor eind 2015 en mei 2016 zijn we momenteel ook al bezig om de eerste groepsreizen hier naar toe in te plannen. Dus heb je interesse? Meld je aan via info@visreis.nl

De andere nieuwe bestemming, Fujairah aan de Golf van Oman in de Verenigde Arabische Emiraten biedt betaalbare topvisserij en is uniek voor de Nederlandse visreismarkt.

Fujairah ligt aan de oostzijde van de Emiraten en biedt daarmee direct toegang tot de Golf van Oman.

Deze locatie biedt een verscheidenheid aan visserij van licht tot zwaar en van werpend tot trollen onder de altijd schijnende zon.

De visserij is hier het hele jaar door goed en gevarieerd.

Marlijn, zeilvis, tonijn, snapper, dorado, barracuda, wahoo, amberjack, het is hier allemaal.

Perfecte visboten van ruim 9 en 11 meter met respectievelijk 2 x 175 en 2 x 225 pk motoren.

Samen met ervaren en gedreven kapiteins die het water als hun broekzak kennen, zijn dit de juiste ingrediënten voor een geslaagde visreis.

Deze reis, inclusief vlucht, hotel en vijf dagen vissen, is bij vier deelnemers al te boeken vanaf 1.795,- euro per persoon.

Klik hier voor de uitgebreide informatie op de website of vraag hier direct de uitgebreide brochure van deze locatie aan met maar liefst 10 pagina’s!

Zowel Egypte als Fujairah liggen op korte vliegafstand van Nederland en zijn zeer betaalbaar. Met name door de gunstige vliegtarieven is het ook mogelijk om deze visreis als lang weekeinde of midweek met vismaten in te richten.

Maar ook de combinatie met partners en kinderen is hier goed te maken zodat ook zij heerlijk kunnen genieten van het strand, de zon, de zee of misschien wel een dagje vissen.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -