image description

Verspelen en toch tevreden.

Door: Berthil Bos

Het vliegvissen op snoek heeft naast dat het een fantastische en spectaculaire manier van snoekvissen is, nog een bijzondere bijkomstigheid. Het lekker aan de gang zijn met de vliegenlat en de streamer daar krijgen waar jij wilt geeft al heel veel voldoening.

Als je dan, wanneer een groenjas je harig bindsel heeft verpulvert, je deze bonus uiteindelijk toch verspeelt, kan ik vaak de snoek alleen meer feliciteren.


Natuurlijk weet Dennis ze wel te vangen.

Nog meer dan bij het “gewone” kunstaasvissen is het vangen van een vis een extraatje. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het vliegvissen op snoek niet om een eindresultaat gaat, maar er komen zoveel andere dingen bij kijken. Eén hiervan is het zelf binden van de streamers en andere harige beestjes, die je wilt gebruiken om onze zoetwaterwolf te foppen.


Esox de verpulverraar.

Samen met Totalfishing en Bigstreamers.com organiseren wij een mega workshop de FW XXL (Fishing Workshop Extra Large) waar je alle facetten van deze vistechniek kunt ervaren. Op het filmpje leg ik één en ander uit, na het verspelen van een dergelijke wildebras.

Om deel te nemen aan dit evenement op 27 en 28 november kan je je >>>nu<<< inschrijven.  

Voor meer informatie neem even hier contact op of neem contact op met Berthil Bos Tel: 0653776801

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Fishing Workshop Extra Large
Willem Moorman -
image description
Roofvisclinic: Schrijf je nu in!
Willem Moorman -