Unieke samenwerking tussen de drie Vlissingse sportvischarters!

Unieke samenwerking tussen de drie Vlissingse sportvischarters!

30 jongeren tussen 10 en 16 jaar mogen gratis met ons mee een dag zeevissen! Zie je ze ook wel eens terug komen van zee als je in Zeeland bent, die Deltavissers met hun eigen bootjes? Ben je dan niet stiekem een piepklein beetje jaloers en zou je ook graag een keer op zee willen vissen?

Ben je tussen 10 en 16 jaar en zou je best wel eens gratis een dag willen zeevissen aan boord van “The Pirate II”, "Wiesje" of de "Nautilus"? Je hoeft nog nooit gevist te hebben om mee te doen, je hoeft zelfs geen zeevismateriaal mee te brengen. Daar wordt allemaal voor gezorgd. Sterker nog, aan het einde van de dag mag je de hengel en de molen gewoon mee naar huis nemen!! 

Dat kunnen we doen omdat we het materiaal, met steun van Sportvisserij Zuidwest Nederland, heel prettig hebben kunnen regelen bij Svendsen Sport. Ook voor aas wordt gezorgd. Zeeaas Het Piertje uit Colijnsplaat, Mart Brouwers Hengelsport uit Bergen op Zoom en Seafarm leveren 1e klasse aas. Als alles volgens plan verloopt heeft iedereen aan het einde van de middag een aardig klusje vis om mee naar huis te nemen.

Voor meer inromatie kijk op www.deltavissers.nl