Steur en zalm op de Fraser River, Canada

Persbericht Visreis.nl  

Meer visdagen en minder kosten!

Steur en zalm op de Fraser River, Canada 

Was jij altijd al een keer van plan om op steur en of zalm te gaan vissen in Canada? Dan kom je al snel uit op de Fraser River in Chilliwack en omgeving in Canada. De visserij is hier al jaren op onnavolgbare hoogte en produceert veel vis.

Naast de zeer goede visserij is ook de natuur indrukwekkend en is de kans groot dat je tijdens het vissen wilde dieren als beren, elanden, visarenden of bevers tegen komt.

Genoeg redenen om dus minstens één keer in je leven naar Canada te gaan voor een indrukwekkende visreis.

Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Onze partner ter plaatse beschikt over topboten, hengelsportmateriaal en zeer ervaren gidsen.

Al meer dan 20 jaar werkt men hier en de gasten zijn allemaal, zonder uitzondering, enthousiast over de kwaliteit van de visserij, het materiaal en de geleverde service.

Je verblijft daarbij in het luxe Chilliwack Coast Hotel. Het hotel is van alle gemakken voorzien en hier gaat het je aan niets gaat ontbreken.

Een ander belangrijk aspect bij het uitzoeken van een visreis is natuurlijk ook de prijs. Het is en blijft een kostbare aangelegenheid en als je dan toch al die kant op wilt gaan wil je ook het meeste rendement van je geld. Dan is het verstandig om ook eens ons pakket onder de loep te nemen.

Bij ons krijg je in het standaard pakket zes visdagen (acht uur per dag) en verblijf je zeven nachten op basis van een tweepersoonskamer in een viersterren hotel in het centrum van Chilliwack. Hierbij zijn het ontbijt en de lunch inbegrepen als ook alle benodigde vismaterialen. De prijs voor deze visreis bedraagt bij:
 
· 2 deelnemers € 1.995,- per persoon.
· 3 deelnemers € 1.795,- per persoon.
· 4 deelnemers € 1.495,- per persoon.

Vergelijkbare reizen van andere aanbieders liggen zeker 400 euro per persoon (!) hoger en je vist ook nog eens een dag minder. Je krijgt er dan wel een transfer bij maar voor dat verschil in prijs is de huurauto die wij voor je regelen peanuts en houd je bij ons dus geld over en vis je ook nog een dag meer. Wat ons betreft een goede reden om je visreis op steur en zalm naar Canada bij ons te boeken!

Bijkomende kosten zijn de vlucht, huurauto, visumkosten voor Canada, vergunningen voor zalm en/of steurvissen, brandstof voor de huurauto, diners, fooi (gemiddeld 150 CAD pp) en extra’s als saunagebruik etc. Een weekvergunning voor het steurvissen kost 90 CAD.

Wil je meer weten over deze locatie? Klik dan op de website, of de uitgebreide digitale brochure of stuur ons een e-mail.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -