Spro groots aanwezig op Hengel Expo in Kortrijk

Spro groots aanwezig op Hengel Expo in Kortrijk

Zaterdag 30 november en zondag 1 december 2013 zijn de hallen van de Kortrijk Expo weer het toneel voor de tiende Hengel Expo; dé belangrijkste hengelsportbeurs van België waar Spro uiteraard weer aanwezig zal zijn om onder andere de nieuwe materialen te demonstreren.

Vaste hengels
Een gigantische uitbreiding in de Cresta-serie mogen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar liefst zeven nieuwe verschillende hengeltypes voor de meest extreme omstandigheden, van echte wedstrijdstokken tot de ultieme krachtpatsers.

Alles zal op volle lengte uitgelegd en te voelen zijn tijdens de Hengel Expo. Spro-specialisten Jan Verbruggen en François Busschots zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.


Van echte wedstrijdstokken tot ultieme krachtpatsers!

Hengels
Met trots presenteert Spro voor 2014 de nieuwe Insync-hengels. Niet alleen revolutionair in blank-design, maar ook uniek vanwege de nieuwste Micro Wave-geleideogen van American Tackle; deze zorgen voor een perfecte lijncontrole voor spinhengels en baitcasters. Je moet het zien en voelen om het te geloven!

Directe voordelen van Micro Wave-geleideogen op de Spro Insync-hengels:

Verder werpen – dit wordt bereikt door het absorberen en in voorwaartse richting sturen van energie met behoud van lijnsnelheid.

Makkelijker werpen – er is minder kracht nodig om te werpen dankzij de verhoogde snelheid waarmee de lijn door de ogen schiet; de blank laadt en herstelt natuurlijker zonder remming door toegenomen lijnvibratie.

Nauwkeuriger werpen – door minder kracht te gebruiken tijdens het werpen is het makkelijker om precies en doelgericht te werpen.

Breder scala aan kunstaas per hengel – door het gecontroleerd gebruiken van energie kan zowel lichter als zwaarder kunstaas gebruikt worden.

Windknopen behoren tot het verleden – doordat de lijn tijdens het werpen het startoog niet kan inhalen kan deze er dus ook niet meer omheen slaan.

En alsof dat nog niet genoeg is staan er op de blank tussen het start- en topoog een hele serie AT Snagless-geleideogen.


Je moet het zien en voelen! Kijk hier voor meer informatie over deze hengels.

Molens
Voor 2014 zijn er weer een knap aantal molens toegevoegd aan het assortiment. Stuk voor stuk zijn het doordachte producten die met visie en toewijding ontwikkeld zijn voor de zoet- en/of zoutwatervisserij. Hieronder een kleine greep uit de groep van nieuwelingen.

SPRO Hengelsportbeurs 13 001

Wil je meer Spro-molens zien of wil je meer informatie over deze molens? Kijk dan hier maar eens. Hier vind je alle molens, baitcasters en reels die Spro momenteel in haar programma heeft.

Haken

In nauwe samenwerking met het Spro-zoetwaterteam en internationale topvissers, heeft Gamakatsu een complete serie haken ontwikkeld voor de kritische en prestatiegerichte visser. De Power Carp haken zijn van de allerhoogste kwaliteit voor optimale zekerheid.


De nieuwe ultrascherpe Gamakatsu Power Carp-haken voor de prestatiegerichte visser.

Kunstaas
Na de geweldige ontvangst van de Screamin’ Triple Devil hebben we de serie uitgebreid met een driedelige Screamin’ Baby Triple Devil van 9 cm en een vierdelige Screamin’ Quatro Devil van 15 cm. Swimbait-achtige pluggen met kartelranden onderop de plug voor extra ruis onder water en ontworpen in nauwe samenwerking met roofvisexpert Henk Simonsz.


Kom die fenomenale zwemactie van de Screamin’ serie bekijken op de beurs in Kortrijk!

Henk Simonsz is op alle beursdagen aanwezig en Yvo Bindels op zaterdag om al jouw roofvisvragen te beantwoorden en de allernieuwste ontwikkelingen op roofvisgebied te laten zien!


Henk Simonsz en Yvo Bindels zullen onder andere de Screamin’-serie te demonstreren.

Strategy Baits
De StrategyBaits kant-en-klare particle range is gemaakt volgens een uniek bereidingsproces. Door dit proces blijven alle natuurlijke stoffen en attractoren behouden in de particles en dit is dan ook direct merkbaar wanneer de pot opengedraaid wordt: je ruikt en proeft de kwaliteit! Deze particle range is PVA-vriendelijk en wordt geleverd in een gesealde, handig afsluitbare pot. Een groot bijkomend voordeel is dat de particles op natuurlijke wijze houdbaar gemaakt zijn en dus geen bittere of zure nasmaak hebben! Verkrijgbaar in de mixen Hemp & Tigers, Tigers, Chili Garlic & Hemp en Mixed Particles.


Wederom een onweerstaanbaar Strategy Baits-aas.


Strategy-consultants Pieter van de Werfhorst en Saron Debets zijn aanwezig om al je karpervragen te beantwoorden.

Cresta SpeedFeed
Na de succesvolle lancering van het Cresta SpeedFeed-lokvoer en de -boosters zijn we nu een stap verder gegaan met een complete range Pre-Drilled Boilies van 9 mm, Soft Hook Pellets in 6 en 8 mm, Mini Dumbbells 12 x 9 mm en kneedbare Bait Dough in 9 mm. Allen verkrijgbaar in potjes van 80 gram in de smaken Tutti Frutti, Strawberry, Vanilla, Cheese, Monster Crab en Halibut.

Spro-teamleden Jan Verbruggen en François Busschots zullen beide beursdagen aanwezig zijn om al je vragen op witvisgebied te beantwoorden.

Komend weekend gratis verkrijgbaar de Spro-stand: de knallende Cresta-brochure bomvol nieuws!

Graag zien we je komend weekend op Hengel Expo te Kortrijk!

Team SPRO

Meer informatie op: www.spro.eu en volg ons op Facebook

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -