Spro BBZ1 Rat voorradig bij Fish Inn Venlo

Persbericht Fish Inn 

Spro BBZ1 Rat Voorradig bij Fish Inn Venlo 

Nadat we ons maanden hebben verheugd op het nieuwe kunstaasje uit de Spro collectie is het eindelijk zo ver, de Spro BBZ-1 Rat hangt in de rekken. We hebben gekozen voor de 3 kleuren die het meeste lijken op de in Nederland levende ratten.  


De BBZ Rat.

Wat werkt er nou beter dan het natuurlijk voedsel van onze geliefde rovers na te bootsen? Deze levensgrote rat imitatie zal het hart van menig roofvisser sneller doen kloppen. Met een totale lengte van ruim 25 centimeter creëert dit realistische knaagdier een dressuur doorbrekend silhouet en een onnavolgbare actie in de bovenste waterlaag.


De BBZ Rat Zwemlip.

De Spro BBZ-1 Rat beschikt over een onverwoestbare, speciaal ontworpen vierkante zwemlip die de visser in staat stelt het kunstaas op diverse manieren te presenteren. Je kunt de Rat rustig binnen draaien, gebruiken als wakebait, popper, walk the dog, etc. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

De haken zijn zo geplaatst dat de Rat moeiteloos over obstakels zwemt en toch een uitstekende inhaking van de roofvis garandeert. Het lichaam is geconstrueerd uit hoogwaardige componenten die zelfs de meest agressieve topwater aanbeten feilloos doorstaan.


Onze winkelpui.

Je besteld de Spro BBZ Rat gemakkelijk en snel via deze link
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -