Sponsoring Predator Tour verlengd

Persbericht Predatortour   

Sponsoring Predator Tour verlengd  

Na wederom een succesvolle editie van de Predatortour 2014 heeft er een evaluatie plaats gevonden met de sponsor Lund Boats, Mercury, MotorGuide & Q-Fishing. De sponsor van onze mooie hoofdprijs gaf te kennen dat deze zeer tevreden was over het verloop van Predatortour 2014.
 
Ook werden de plannen voor Predatortour 2015 gepresenteerd waarna het contract wederom werd verlengd tot minimaal 2016. Ook sponsor Kalf trailers is weer van de partij waardoor de super hoofdprijs 2015 alweer gereed staat.
 
 
Naast genoemde sponsors spraken ook Next Level Fishing & Haswing hun vertrouwen uit in de Predatortour. Zij bemerkte een directe omzetstijging door hun partnerschap met de Predatortour.
 
 
Het vertrouwen van onze sponsors geeft de organisatie extra kracht en energie om het evenement nog grootser op te zetten.
 
 
Naast het vertrouwen van de sponsors hebben ook de belangrijkste spelers van het evenement, de deelnemers, het vertrouwen in de Predatortour uitgesproken. Het bewijs hiervan is dat zich momenteel al 20 teams ingeschreven hebben voor de 2015 editie...
 
Kijk de film voor  een overzicht van Predatortour 2014
 
 
Kijk hier of hier voor meer informatie.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -