Shimano Witvis Team kiest voor Dynamite

Persbericht Shimano

Shimano Witvis Team kiest voor Dynamite

Het Witvisteam, bestaande uit Ron Steijvers, Dieter Friederichs, Thijs Lupsen, Christian Surquin, Ton  Post en Wim Fuhler, wordt al jaren ondersteund door Shimano en vanaf 2015 kiezen de heren uit het team voor het voer van Dynamite Baits.
 
Ron Steijvers, team captain: ‘Voor velen misschien wel een verrassing, maar voor ons team een fantastische ontwikkeling.’


Wellicht zijn de schitterende producten uit de klassieke witvisrange iets minder bekend in de Benelux, maar in Engeland heeft menig topvisser zoals Mark Pollard en Rob Wootton al bewezen hoe succesvol deze Dynamite producten kunnen zijn. Zo wist Rob Wootton bijvoorbeeld, samen met zijn koppelmaat, de World Pairs 2014 in Ierland te winnen. Niet alleen op de commercials is Dynamite dus de keuze van de toppers maar ook op natuurlijk water.
 

Mark Pollard met mooie kopvoorn
.            


Rob Wootton met tijdens World Pairs
.

Het Shimano Witvisteam is er dan ook er van overtuigd dat ze met onder andere de Silver X producten (Silver X Roach, Canal & Lake en Bream), nog succesvoller kunnen zijn dan in het verleden. Het team dat in 2008 wereldkampioen werd heeft een ongekend palmares. Diverse nationale en internationale titels, federatieve kampioenschappen, veelvoudig winnaar Team van het Jaar en vijfvoudig winnaar Top Competitie pronken op hun lijstje.



Wim Fuhler en Dieter Friedrichs werden afgelopen jaar ook nog eens wereldkampioen 2014 met de nationale ploeg van Nederland en Dieter mocht ook nog eens de 2e plaats op de Fish ’O’ Mania International op zijn lijstje bijschrijven.


Teamlid Thijs Lupsen
.

De successen zijn voornamelijk te danken aan de samenwerking, bijna onuitputtelijke energie, ervaring , de hechte vriendschap door dik en dun en natuurlijk door de topmaterialen van Shimano.

Het team staat dan ook te popelen om na de eerste zeer succesvolle oefensessies aan het nieuwe seizoen te beginnen met de Dynamite Baits producten.

De bevindingen, blogs en verslagen van het team zijn terug te vinden op o.a. Shimano Fishnetwork en Facebook.


Teamlid Ton Post is klaar voor het nieuwe seizoen
.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -