Rozemeijer opening seizoen actie 2016

Winactie Rozemeijer

Rozemeijer opening seizoen actie 2016 

Deze week is er een speciale seizoens openings actie op de Rozemeijer Facebook pagina. Tijdens deze actie kun je schitterende prijzen winnen!
 

 
Hoe kan ik mee doen?
Op de rozemeijer facebook en in dit bericht staat de Rozemeijer ‘R’ (logo) Print deze uit of zet hem op je telefoon en vanaf de opening van het seizoen gebruik je deze ‘R’ op een leuke, ludieke of originele wijze bij een vangstfoto, sfeerfoto, originaliteitsfoto, etc.

Uiteraard moet foto te maken hebben met het roofvissen, laat jullie creativiteit de vrije loop.  Zorg ervoor dat de Rozemeijer ‘R’ goed zichtbaar is op de foto met behulp van je telefoon of het uitgeprinte logo. Plaats dan de foto op de Rozemeijer Facebook pagina met de #seizoensopening2016 hashtag en daarna deel je de foto op je eigen pagina.

Like daarnaast de Facebook pagina van Rozemeijer om kans te maken op deze mooie prijs.
 

 
Je kunt van elk model kunstaas uit het Rozemeijer assortiment 1 stuk winnen.
 
- 1 Tracker
- 1 Fatal Attraction
- 1 Tyson
- 1 Tybrid
- 1 Babyboom
- 1 Fat Izy
- 1 Loki
- 1 Little Temptation
- 1 Propzzz
- 1 Paddle
- 1 Swirl
- 1 Twinler
 
Een pakket bestaande uit 12 stukken kunstaas* ter waarde van €131,38!!! Kijk voor meer info over ons kunstaas op www.rozemeijer.com.
 
*Kleurstellingen van het kunstaas worden bepaald door Rozemeijer en wijzigingen ten opzichte van de gebruikte foto kunnen voorkomen.
 

 
Het plaatsen van de foto’s kan vanaf de seizoensopening, 28 mei 2016 00:00 uur tot en met zondag 12 juni 2016 23:59 uur. Iedereen mag mee doen met aan de actie, het gebruik van Rozemeijer materiaal op de foto’s is niet noodzakelijk maar mag uiteraard wel! Het gehele Rozemeijerteam zal de foto’s beoordelen en als jury optreden. Het team bepaald uiteindelijk de winnaar.

#‎Rozemeijer ‪#‎Rozemeijerfishing #seizoensopening2016 ‪#‎snoek‪#‎snoekbaars ‪#‎baars ‪#‎vangstfoto ‪#‎sfeerfoto

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -