Roofvissen in de tropen

Persbericht Raven

Roofvissen in de tropen 

Vrijdagavond 22 augustus geeft de ervaren tropenvisser John Smit een interessante lezing in onze winkel in Lelystad. John is een van de eigenaren van DutchAnglers.nl en heeft inmiddels op alle continenten in de wereld grote vissen gevangen. Zalm in Alaska, Barracuda in Afrika, Tonijn in Japan, enzovoort, niets is te gek. De ervaring die hij in zijn visserij opdoet deelt hij graag met anderen zodat iedereen kan genieten van deze mooie sport.

Het doel van deze gezellig en informatieve avond is om jou enthousiast te maken voor een eigen vistrip naar de tropen. Het vissen op grote roofvis in de tropen is namelijk toegankelijker dan het in eerste instantie lijkt.

Wil je meer leren over deze visserij, wil je graag ooit een keer vissen in de tropen of heb je al een reis gepland?

Dan is deze lezing echt iets voor jou! Natuurlijk mag je ook komen als je gewoon een interessante lezing bij wil wonen.

Als voorbeeldreizen neemt John Smit je mee naar Costa Rica en de Andaman eilanden. Tijdens de lezing komen de volgende punten aan bod:
    •    Pakkende beelden van de trips
    •    Korte beschrijving over de reis
    •    Planning en boeken van je eigen trip
    •    Materiaal en technieken
    •    Overige bijzonderheden
    •    Do's en Dont's

Natuurlijk neemt John zijn vismateriaal mee en zit de presentatie vol met foto's en vissen. Actie is dus gegarandeerd!

De lezing wordt op 22 augustus gegeven bij Raven Hengelsport Lelystad aan de Tjalk 15-25 in Lelystad. Om 19:00 staat de koffie voor je klaar. De lezing begint om 19:30.

0320 - 25 71 76. 
lelystad@raven.nl

Actie: €100,00 korting op een visreis.

Kom op 22 augustus naar de lezing van John Smit en je ontvangt €100,- korting op je visreis naar Costa Rica of de Andaman eilanden. Zowel reisorganisatie costaricavakantie.nl als visreis.nl bieden ieder €100,00 korting aan voor diegenen die deze avond bijwonen en naar aanleiding hiervan bij hen een trip naar deze bestemming boeken!
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -