Robby Fish houdt 2e hands hengelsport event

Robby Fish houdt 2e hands hengelsport event

De allround hengelsportzaak Robby Fish in het Belgische Wommelgem (bij Antwerpen) houdt op 1 en 2 november een grote 2e hands markt.

Sportvissers kunnen hun te verkopen materialen inleveren en worden uiteraard verzocht reclame te maken voor dit tweedaagse event. Het is een mooie gelegenheid voor bijvoorbeeld de jongste vissers om met een klein budget toch een leuke startuitrusting aan te schaffen.

Tijdens de Hengelexpo op 30 november en 1 december in Kortijk zal Robby Fish een grote uitverkoop houden. Dit doen ze niet op een stand op deze beurs, maar in de eigen vestiging. Er zullen kortingen tot 70% worden gegeven op materiaal voor alle disciplines.

Daar het winkelteam alle takken van hengelsport beoefent, is er voor iedere sportvisser wel iets te vinden, van de witvisser tot de zeevisser, van de karpervissr tot de vliegvisser. Ook zijn ze specialist wat betreft visserij in Noorwegen en IJsland en ze werken samen met de bekende reis-agent Cordes Travel. Naast vers aas uit voorraad, voor zowel voor zout als zoet water, beschikt de winkel over een eigen reparatie-dienst. Ook zijn ze een Penn Service Center.

 


De ingang voor alle takken van hengelsport.

 


Ruime voorraad werpmolens voor onder andere de karpervisser.

 


Veel kleinmateriaal voor de karpervisser.

 


Hengels in alle soorten en maten.

 


Beetmelders en toebehoren

 


Ook veel kunstaas voor de roofvisser.

 


Een van de Penn Service Centers in België.

 


Ruime keus op elk hengelsportgebied.

Voor meer informatie kijk op: http://www.robbyfish.be/

klik om de website te bezoeken

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -