Review Fox Specialist Compact Rucksack

Persbericht Fox

Review Fox Specialist Compact Rucksack 

Door: Chris de Clerq

De Compact Rucksack Specialist range van Fox is een mooie aanvulling om naast je grote rugzak en carryall te gebruiken; zeker wanneer je een mobiele sessie voor ogen hebt. 

Met deze zeer prettig dragende rugzak met een inhoud van 35 liter en vijf vlot toegankelijke buitenzakken heb je al het materiaal dat je nodig hebt voor een bewogen sessie zo bij de hand.  In de zijvakken kan je makkelijk een tacklebox, aasdoos, gasvuurtje, weegschaal en andere reservespulletjes kwijt. 


Een inhoud van 35 liter en vijf vlot toegankelijke buitenzakken.
 
Terwijl het ruime centrale binnenvak, ook afsluitbaar met een rits, bijvoorbeeld plaats biedt voor je proviand, drank en fototoestel.
 
Extra features zijn de clips aan de bovenflap.
 
Handige extra features zijn de clips aan de bovenflap om bijvoorbeeld de compacte onthaakmat aan te clippen en de elastische banden aan de zijkant om je buzzerbars, katapult en zonnebriltasje te bevestigen.


Zeer prettig dragende rugzak.

Een volledig op maat verstelbaar schouderharnas en de heupriem garanderen dat je ook tijdens lange wandel- of fietstochten op zoek naar karper, comfortabel kan blijven bewegen. Ga ook eens lekker compact en mobiel op stap en wie weet loop je zomaar die 'fish of a lifetime' tegen het lijf!

Voor meer informatie kijk op: www.foxint.com

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -