Rebelcell introduceert 12V100 Angling li-ion accu

Persbericht Rebelcell  

Rebelcell introduceert 12V100 Angling li-ion accu 

Rebelcell, Nederlandse producent van lichtgewicht li-ion hengelsport accu’s, heeft een nieuwe 12V100Ah (1,29 kWh) accu op de markt gebracht voor gebruik met 12V elektromotoren. De nieuwe batterij is aan het publiek gepresenteerd tijdens de “Hengelsport- en Botenbeurs” in Utrecht, de grootste hengelsportbeurs van Europa.

Meer power, minder gewicht en topprestaties
De krachtige 12V100 Angling li-ion accu weegt maar 10 kg en realiseert dezelfde vaartijd als een 2 x 12V105Ah AGM-loodaccu pakket, maar dan met een gewichtsbesparing tot 50 kg. De accu is tot 100% te ontladen zonder nadelig effect op prestaties of levensduur en levert een hoge en gelijkblijvende stuwkracht, zelfs als de accu bijna leeg is. Dat maakt de nieuwe accu de perfecte energiebron voor veeleisende karper- en roofvissers.

Hoog gebruiksgemak en betrouwbaarheid tot wel 10 seizoenen lang
De accu is snel en tussentijds te laden (binnen 4-5 uur vol), voorzien van een digitale laadstatus indicator en een geïntegreerde USB uitgang om tablet en smartphone gelijktijdig op te kunnen laden. Dankzij de ingebouwde misbruikbescherming (BMS) is de accu beschermd tegen te diep ontladen, te hoge ontlaadstromen, overladen, te hoge temperaturen etc. wat er mede voor zorgt dat de accu tot wel 10 visseizoenen meegaat.

De ultieme accu’s voor de hengelsport
“De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in portable energie voor de hengelsport en hebben we vele sportvissers als klant mogen verwelkomen. Met de introductie van de 12V100 Angling li-ion accu en het Ultimate 12V100 Pakket kunnen we tegemoet komen aan de vraag van de ‘die hard’ karper- en roofvisser die meer power verlangt voor de 12V elektromotor in de visboot”, aldus Ravi Sankaranarayanan, Directeur Rebelcell.

Prijzen en beschikbaarheid
Vanaf vandaag zijn bij de Rebelcell webshop en officiële dealers in Nederland en België de nieuwe producten te koop: - 12V100 Angling li-ion accu (1,29 kWh): Prijs € 1.029,- - Ultimate 12V100 Pakket (12V100 Angling li-ion accu + 25A li-on acculader): Prijs € 1.199,-.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -