Preview Zeehengelsport 340

Persbericht Hengelsporthuis 

Preview Zeehengelsport 340 

Zo rond vrijdag 26 maart aanstaande verschijnt de tweede uitgave van Zeehengelsport van dit jaar en dat betekent al meer dan 15 jaar dat we in deze aflevering van uw en ons magazine weer de nodige pagina’s inruimen voor vangsten die in Nederland en België officieel worden aangemerkt als nationale records.

Naast de jaarverslagen van de twee organisaties die deze records bijhouden -respectievelijk in Nederland de NCRZ en in België de B.C.S.A. Boat-Angling– betekent dat ook dat u enige pagina’s met lijsten aantreft.


“Is dat dan niet zonde van de ruimte?”, zou je je kunnen aanvragen. Want voor dergelijke lijsten kun je ook heel simpel op het internet terecht en dan kost dat in ieder geval geen papieren ruimte…
 
Die vraag speelde ook binnen onze redactie en daarom hebben wij de afgelopen tijd toch maar eens ‘gesondeerd’ onder lezers van ons magazine of men die recordlijsten nu al dan niet op prijs stelt.

En het antwoord op die vraag zal jullie niet verrassen, aangezien we de Nederlandse en Belgische recordlijsten ook dit jaar weer in Zeehengelsport publiceren. Veruit de meerderheid van de lezers die wij hierop aanspraken, gaven namelijk te kennen het leuk te vinden om te lezen over recordvissen.

Voor veel lezers is juist het nummer met daarin de recordlijsten een ‘bewaaruitgave’; een magazine dat mee gaat op de boot of op visvakantie.
Want: “Je weet immers maar nooit!”.

Vanzelfsprekend laten we het niet bij al dat recordgeweld, maar schotelen wij onze vele duizenden lezers in Nederland en Vlaanderen ook weer de bekende mix aan lekker weg lezende bijdragen voor.

Van een smakelijke Panvisser tot de vaste rubriek Vangstbarometer en van het wedstrijdrooster tot mooie reportages over wrakvissen en het vissen op haaien in Schotland en… vanaf de kant in ons eigen Zeeland.

Interesse in een aantrekkelijke abonnementsaanbieding? Kijk verder via <a data-cke-saved-href="http://www.hengelsporthuis.com/aanmeldformulieren/af-zeehengelsport.aspx" href="http://www.hengelsporthuis.com/aanmeldformulieren/af-zeehengelsport.aspx" http:="" www.hengelsporthuis.com="" aanmeldformulieren="" af-zeehengelsport.aspx"="" target="_blank">deze link.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -